A- A+
Eurobank: Πτήσεις με 50% έκπτωση στην εξαργύρωση
Έκπτωση 50% στις εξαργυρώσεις εισιτηρίων της Aegean Airlines προσφέρει η Eurobank για κρατήσεις δωρεάν εισιτηρίων που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Εξαργυρώστε τα ευρώ €πιστροφή σας για να αγοράσετε εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς του δικτύου AEGEAN & Olympic Air από 1/7 έως και 21/7 και κερδίστε 50% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης.

Ταξιδέψτε σε Ελλάδα και εξωτερικό, όποτε εσείς επιθυμείτε, με μία βαλίτσα δωρεάν και ονειρευτείτε τα επόμενα ταξίδια σας.

Όροι και προϋποθέσεις

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι συναλλαγές εξαργύρωσης ευρώ €πιστροφή που θα πραγματοποιηθούν από 01.07.2019 έως και 21.07.2019 στο δίκτυο της AEGEAN & Olympic Air με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα επιπλέον ευρώ €πιστροφή, που αντιστοιχούν στο 50% του συνολικού ποσού που θα εξαργυρώσετε στο δίκτυο της AEGEAN & Olympic Air, κατά το χρονικό διάστημα ισχύος της ενέργειας, θα πιστωθούν σε ενεργή κάρτα σας που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 09.08.2019.

Με την κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή, πληρώνετε μόνο φόρους και λοιπές χρεώσεις, κερδίζοντας και από αυτό το ποσό 3% €πιστροφή.