A- A+
Νέα πιστωτική κάρτα από Cosmote και Eurobank
Μία νέα πιστωτική κάρτα μέσω της οποίας παρέχεται έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού σας τηλεφώνου, και επιστροφή μετρητών σε ένα ευρύ δίκτυο επιχειρήσεων, δημιούργησε η Eurobank σε συνεργασία με την COSMOTE.

Πρόκειται για τη νέα COSMOTE World MasterCard, η οποία διατίθεται αποκλειστικά για τους συνδρομητές COSMOTE και παρέχει τη δυνατότητα στους κατόχους της να κερδίσουν διπλά, απολαμβάνοντας μια σειρά από μοναδικά προνόμια και προσφορές παράλληλα με το δικό τους πρόγραμμα επιβράβευσης.

Συγκεκριμένα, οι οικιακοί και οι εταιρικοί συνδρομητές με ατομικό συμβόλαιο COSMOTE, συμμετέχουν αυτόματα στο πρόγραμμα επιβράβευσης COSMOTE, μέσω του οποίου μπορούν να μειώσουν σημαντικά το λογαριασμό του κινητού τους.

Τα προνόμια της κάρτας

Πιο συγκεκριμένα, με απαραίτητη προϋπόθεση η εξόφληση του λογαριασμού να γίνεται μέσω της κάρτας, οι κάτοχοι θα ανταμείβονται για τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με την COSMOTE Word MasterCard, απολαμβάνοντας έκπτωση 2% επί των συνολικών μηνιαίων αγορών τους στο λογαριασμό του κινητού τους.

Επιπλέον, το πρόγραμμα επιβράβευσης COSMOTE είναι ιδιαιτέρως ευέλικτο, καθώς δεν υπάρχει minimum ποσό αγορών προκειμένου να χορηγηθεί η έκπτωση, αλλά ούτε και maximum ποσό πίστωσης.

Κατά αυτόν τον τρόπο, όσο περισσότερο χρησιμοποιεί την κάρτα του ο κάτοχος για τις καθημερινές του αγορές, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση θα απολαμβάνει στο λογαριασμό του κινητού του.

Το πρόγραμμα «€πιστροφή»

Οι κάτοχοι των καρτών COSMOTE World MasterCard, συμμετέχουν επίσης, στο πρόγραμμα επιβράβευσης «€πιστροφή» της Eurobank EFG.

Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα για αγορές στους μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος «€πιστροφή» και συγκεκριμένα σε COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Praktiker, Intersport, ΕΚΟ, attica, Βερόπουλος και Hondos Center, αλλά και σε περισσότερες από 3.500 συμμετέχουσες επιχειρήσεις, οι κάτοχοι κερδίζουν επιστροφή σε πραγματικά ευρώ, τα οποία στη συνέχεια έχουν τη δυνατότητα να τα εξαργυρώσουν, πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Στα επιπλέον προνόμια που προσφέρονται στους κατόχους της κάρτας συμπεριλαμβάνονται, η δωρεάν συνδρομή, η δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση, πρόσθετα προνόμια υγείας, αλλά και ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέσω του Eurobank Travel σε προνομιακές τιμές.

Επίσης, η κάρτα COSMOTE World MasterCard εξασφαλίζει στους κατόχους της ακόμη ευρύτερη αποδοχή καθώς μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για τις συναλλαγές τους όπου κι αν βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε πάνω από 32.000.000 σημεία με το σήμα MasterCard.

Οι δηλώσεις των στελεχών

Ο Αθανάσιος Γεραμάνης, Country Manager της MasterCard στην Ελλάδα, δήλωσε:

«Η νέα συνεργασία μας με τη Eurobank EFG και τη COSMOTE, την κορυφαία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, μας κάνει ιδιαιτέρως περήφανους, καθώς βασική προτεραιότητα της MasterCard είναι να παρέχει στους κατόχους τη δυνατότητα όχι μόνο να αξιοποιούν στο μέγιστο τις αγορές τους, αλλά και να απολαμβάνουν μια σειρά από επιπλέον προνόμια και προσφορές.

Έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω της COSMOTE World MasterCard οι κάτοχοι θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερες ανεκτίμητες στιγμές (ομιλίας) με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».

Ο Αναστάσιος Πανούσης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Eurobank, Επικεφαλής Εμπορικών Εργασιών Καταναλωτικής, Στεγαστικής Πίστης & Πιστωτικών Καρτών, σχολίασε σχετικά:

«Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως που συνεργαζόμαστε με τη MasterCard και τη COSMOTE, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό προϊόν, μέσω του οποίου θα επιβραβεύονται αυτόματα για όλες τις μηνιαίες αγορές τους με έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού τους, και ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν μία σειρά από ξεχωριστά προνόμια».

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωσε επίσης:

«Με επίκεντρο τον πελάτη, η COSMOTE συνεχίζει να πρωτοπορεί με υπηρεσίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες των συνδρομητών της. Η συνεργασία μας με τη MasterCard και την Eurobank EFG, αντανακλά τη διαρκή προσπάθεια μας, να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο σε όλους τους πελάτες μας, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έκδοση της κάρτας, στο δίκτυο καταστημάτων της Eurobank EFG, στο δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ηλεκτρονικά στο www.cosmote.gr και www.eurobank.gr, καθώς και τηλεφωνικώς στο 210 95 55 000.