A- A+
Groupama: Ασφάλιση και επένδυση σε 1 προϊόν
Ένα νέο προϊόν Unit Linked που συνδυάζει την επένδυση στις μεγαλύτερες αγορές με εγγυημένες αποδόσεις και την ασφάλιση ζωής, προσφέρει στην Ελλάδα η Groupama Ασφαλιστική.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre 2019», ένα επενδυτικό πρόγραμμα βασιζόμενο σε ασφάλιση, απλό στη φύση του αλλά σπάνιο στην ανταπόδοσή του, το οποίο εξελίσσεται σε πολύτιμο εργαλείο για κάθε πελάτη της Groupama Ασφαλιστικής.

Πού επενδύει

Το προϊόν Unit Linked «Groupama Ambre 2019» επενδύει στο επενδυτικό κεφάλαιο Groupama Selection Protect 85, το οποίο έχει συνεχώς ως προστατευμένη τιμή το 85% της υψηλότερης τιμής που έχει πετύχει.

Η προστασία αυτή είναι εγγυημένη από την BNP Paribas. Η επένδυση συνδυάζεται με ασφάλιση ζωής της Groupama Ασφαλιστικής.

Η ασφάλιση ζωής ισχύει για 10 έτη αλλά η επένδυση μπορεί να διατηρηθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο πελάτης, με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος.

Ο πελάτης μπορεί να κάνει εξαγορά του λογαριασμού επένδυσης ένα χρόνο μετά την έναρξή του, χωρίς καμία χρέωση.

Η διαχείριση της επένδυσης πραγματοποιείται από τη Groupama Asset Management, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια που ξεπερνούν τα €100 δισ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Το Groupama Ambre 2019 προσφέρει τη δυνατότητα για αποταμίευση και επένδυση μέσω τοποθέτησης στο επενδυτικό κεφάλαιο Groupama Selection Protect 85 που παρέχει έκθεση στις κεφαλαιαγορές αλλά ταυτόχρονα παρέχει μερική προστασία κεφαλαίου.

H παρεχόμενη προστασία εξασφαλίζει ότι η τιμή του επενδυτικού κεφαλαίου δεν θα πέσει ποτέ κάτω από το 85% της μεγαλύτερης τιμής που έχει ποτέ επιτύχει.

Με ελάχιστο εφάπαξ ποσό επένδυσης €4.000, σας δίνεται η δυνατότητα επένδυσης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση, για την πορεία της επένδυσης, εύκολα και απλά μέσω του χώρου πελατών “e-μαι πελάτης”, καθώς και τακτική ενημέρωση σε ετήσια βάση μέσω ενημερωτικής επιστολής και από τον ημερήσιο οικονομικό τύπο.