A- A+
Τηλεοράσεις με όφελος 20% για αγορά με κάρτα από μεγάλες αλυσίδες - Όλες οι προσφορές
Νέες προσφορές επιβράβευσης ενεργοποίησαν μεγάλες αλυσίδες για τους κατόχους καρτών των τραπεζών, προσφέροντας κέρδος που φτάνει ακόμη και το 20%.

Ειδικότερα, για αγορά τηλεοράσεων συγκεκριμένης αξίας και άνω κερδίζετε επιπλέον πόντους ή ευρώ στο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας σας, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές.

Για παράδειγμα, αγοράζετε μία συσκευή αξίας 400 ευρώ και κερδίζετε 80 ευρώ για αγορές στο σούπερ μάρκετ ή σε πρατήρια καυσίμων που συνεργάζονται με την τράπεζά σας.

Με τον τρόπο αυτό, η αγορά τηλεόρασης επιδοτεί τα επόμενα ψώνια σας σε μία μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, ανάλογα με τους συνεργάτες της κάρτας σας.

Όλες οι ενεργές προσφορές

Τις τελευταίες ημέρες οι τράπεζες έχουν ενεργοποιήσει προσφορές για αγορές ηλεκτρονικών ειδών σε μεγάλες αλυσίδες.

Συγκεκριμένα:

  • Τράπεζα Πειραιώς - yellow

Επισκέψου τα καταστήματα Media Markt ή το www.mediamarkt.gr, από 6 έως 16 Ιουνίου 2019 και απόκτησε τη νέα σου τηλεόραση με όφελος 20%.

Συγκεκριμένα, διάλεξε όποια TV θέλεις αξίας άνω των 499 ευρώ, αγόρασέ την με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κέρδισε 20% σε yellows.

Για κάθε 1 ευρώ αγορών θα κερδίζεις 100 yellows, τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.


  • Εθνική Τράπεζα - go4more

Όφελος 20% θα έχουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας που θα αποκτήσουν το επόμενο διάστημα τηλεόραση από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote ή Γερμανός.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι καρτών της τράπεζας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more θα κερδίζουν 80 πόντους go4more ανά 1 ευρώ αγορά για αγορά τηλεοράσεων αξίας 199 ευρώ και άνω.

Η προσφορά ισχύει από 5/6 έως 19/6 για αγορές στα καταστήματα Γερμανός και Cosmote, καθώς και για online αγορές στα e-shop των δύο σημάτων.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 20% της αξίας κάθε αγοράς και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιονδήποτε συνεργάτη του προγράμματος go4more.


  • Eurobank - Επιστροφή

Με 20% Επιστροφή μπορούν να αποκτήσουν τηλεοράσεις και Tablets στο Πλαίσιο οι κάτοχοι καρτών της Eurobank το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, αγοράστε τηλεοράσεις αξίας από 499 ευρώ και πάνω και smartphone αξίας από 199 ευρώ και πάνω από τα καταστήματα Πλαίσιο και κερδίστε 20% €πιστροφή. Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple.

Η προσφορά ισχύει από 03.06.2019 έως και 15.06.2019:

  • Από τα καταστήματα Πλαίσιο
  • Online από το www.plaisio.gr

Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση συμμετέχει στο πρόγραμμα, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

'Όλα τα προϊόντα της προσφοράς σε μία σελίδα:


  • Alpha Bank - Bonus

Δώρο έως και 500.000 Bonus πόντους προσφέρει η Alpha Bank στους κατόχους των καρτών της για αγορές τηλεοράσεων QLED της Samsung το επόμενο διάστημα.

Η προσφορά ισχύει για τους νέους κωδικούς QLED Samsung TV για αγορές με όλες τις κάρτες Bonus της Alpha Bank στα φυσικά καταστήματα ή στο www.kotsovolos.gr, από 2/5 έως 10/6.

Αναλυτικότερα, το όφελός σας πέραν των κανονικών Bonus πόντων που κερδίζετε ανέρχεται σε: