A- A+
Με ραντεβού πλέον οι συναντήσεις με τραπεζικούς συμβούλους στα καταστήματα - Και online booking!
Ενημερωτική καμπάνια για την ενημέρωση των πελατών τους ότι μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τον τραπεζικό τους σύμβουλο σε κατάστημα, έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες οι τράπεζες.

Ειδικότερα, πλέον είναι δυνατός ο προγραμματισμός μίας συνάντησης με το τραπεζικό στέλεχος που σας εξυπηρετεί, για οποιοδήποτε θέμα δεν αφορά ταμειακή συναλλαγή.

Πρόκειται για μία υπηρεσία που ήταν διαθέσιμη μέχρι πρότινος μόνο σε πελάτες Personal και Private Banking, ωστόσο πλέον αφορά όλο το πελατολόγιο των τραπεζών.

Πώς εξυπηρετείστε

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δείτε τις καταθέσεις σας και τις επιλογές που έχετε ή να κάνετε αίτηση για ένα νέο δάνειο, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού.

Έτσι, δεν περιμένετε ούτε λεπτό, καθώς ο υπάλληλος δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν άλλο εκτός από εσάς την ώρα που έχετε κανονίσει να συναντηθείτε.

Φυσικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την τράπεζάς σας όποτε θέλετε. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι δεν θα περιμένετε.

Και online booking!

Παράλληλα, οι τράπεζες μέσω των ηλεκτρονικών τους υπηρεσιών, παρέχουν την ευχέρεια στους πελάτες τους να κλείσουν τη συνάντησή τους online.

Οι σχετικές υπηρεσίες είναι οι εξής:

  • Εθνική Τράπεζα - i-bank pass plus

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας μέσω της ανανεωμένης mobile εφαρμογής i-bank pass για συσκευές smartphone και tablet.

Με αυτήν μπορείτε να:

  • Εκδώσετε ηλεκτρονικό αριθμό προτεραιότητας (εισιτήριο) για ταμειακή εξυπηρέτηση πριν επισκεφθείτε το Κατάστημα της Τράπεζας και να ενημερώνεστε όταν πλησιάζει η σειρά σας
  • Κλείσετε ηλεκτρονικό ραντεβού για όλες τις άλλες υπηρεσίες του Καταστήματος

Η υπηρεσία προσφέρεται σε όλους, πελάτες και μη πελάτες της Τράπεζας και δεν απαιτεί κωδικούς εισόδου.


  • Eurobank - video banking

Με το v-Banking επικοινωνείτε με βιντεοκλήση με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας από τον χώρο σας, όποτε σας εξυπηρετεί, καθώς κλείνετε ραντεβού.

Έτσι, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από διαδραστική παρουσίαση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας.

Παρακολουθείτε την ανάλυση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησής σας, καθώς και τις πιθανές χρηματοοικονομικές ανάγκες της με το Business Check up.

Επίσης, μαζί με τον Επαγγελματικό Σύμβουλό σας κάνετε περιήγηση σε online αιτήσεις στο e-Banking για τις εργασίες της επιχείρησής σας. Τις συμπληρώνετε εκείνη τη στιγμή με τη βοήθειά του.

Παράλληλα, ανταλλάσσετε αρχεία με την Eurobank γρήγορα και τα αποθηκεύετε με ασφάλεια σε προσωπικό χώρο σας.


  • Alpha Bank - Gold Business Banking

H Alpha Bank προσφέρει την υπηρεσία Alpha Bank Gold Business Banking, μέσω της οποίας έχετε το δικό σας εξειδικευμένο τραπεζικό συνεργάτη να ασχολείται με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μέσω αυτής, έχετε ευελιξία στην επικοινωνία με την τράπεζα, καθώς σας δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης εικονοκλήσεων.

Επιπλέον, εξασφαλίζετε πρόσβαση σε καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές, έχετε πρόσβαση σε προνομιακή τιμολόγηση, ενώ συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Gold για επιχειρήσεις.