A- A+
Alpha Bank: 3μηνο προϊόν με επιτόκιο 0,40% ή 1,40% βάση EUR/USD
Μία νέα έκδοση της σειράς προϊόντων Extra Profit προσφέρει η Alpha Bank στους πελάτης της, δίνοντας τη δυνατότητα για απόδοση 1,40% στο τρίμηνο βάση της πορείας ευρώ - δολαρίου.

Ο λόγος γίνεται για το «Extra Profit EUR/USD RANGEBOUND 3 ΜΗΝΩΝ», ένα πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου, η απόδοση του οποίου είναι συνδεδεμένη με την πορεία της ισοτιμίας ευρώ - δολαρίου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι οι 10.000 ευρώ, ενώ η τράπεζα προσφέρει σίγουρο ετησιοποιημένο επιτόκιο 0,40% στη λήξη του τριμήνου ζωής του προϊόντος.

Έτσι, ο επενδυτής έχει διασφαλισμένη απόδοση, ίση με αυτήν που θα λάμβανε εάν τοποθετούσε τα χρήματά του σε μία προθεσμιακή.

Ωστόσο, η απόδοση αυξάνεται κατά 1% στο 1,40%, εάν στη λήξη του 3μήνου, η ισοτιμία ευρώ δολαρίου κινηθεί εντός του ακόλουθου εύρους τιμών:

  • Τιμή Αναφοράς (-) Δολάρια ΗΠΑ 0,0300, Κάτω Όριο
  • Τιμή Αναφοράς (+) Δολάρια ΗΠΑ 0,0300, Άνω Όριο

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε επενδυτές τουλάχιστον με βασική γνώση και εμπειρία σε επενδυτικά προϊόντα και υπηρεσίες, χωρίς δυνατότητα να υποστούν ζημίες επί του επενδεδυμένου κεφαλαίου, με χαμηλή ανοχή στον κίνδυνο, με χρονικό ορίζοντα επενδύσεως μέχρι 1 έτος και επενδυτικό σκοπό το εισόδημα.

Το προϊόν θα διατίθεται έως και την Παρασκευή 14/6 από τα καταστήματα της Alpha Bank.

Διαβάστε επίσης

* Τρ. Πειραιώς: Απόδοση 2,05% ανάλογα με την πορεία ευρώ - δολαρίου - Πρόωρη λήξη χωρίς κόστος