A- A+
Ποιες τράπεζες προσφέρουν δωρεάν WI-FI σε καταστήματα και ΑΤΜ - Οδηγός
Σε τραπεζικά τους καταστήματα ή ακόμη και σε ΑΤΜ, όλες οι μεγάλες τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδεθούν με το διαδίκτυο μέσω WI-FI, χωρίς κανένα κόστος.

Με τον τρόπο αυτό οι συναλλασσόμενοι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που συνήθως κυμαίνεται από 30 λεπτά έως και 1 ώρα, μπορούν να συνδεθούν με την κινητή τους συσκευή, laptop, tablet, κινητό στο διαδίκτυο.

Μέσω της σύνδεσης μπορούν να επισκεφθούν τις περισσότερες ιστοσελίδες, να κάνουν χρήση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής συναλλαγής των τραπεζών ή των εφαρμογών τους και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με τη βοήθεια και των τραπεζικών συμβούλων.

Που προσφέρεται η υπηρεσία

Αναλυτικότερα, οι τράπεζες που διαθέτουν δωρεάν WI-FI στους πελάτες τους είναι οι εξής:

  • Alpha Bank

Παράλληλα με την ψηφιακή αναβάθμιση των καταστημάτων της, που προβλέπει την κατάργηση ταμείων και την δημιουργία ειδικών corners για ηλεκτρονικές συναλλαγές, η τράπεζα έχει ξεκινήσει την παροχή δωρεάν ίντερνετ στους πελάτες της σε επιλεγμένες μονάδες.

Ο λόγος γίνεται για την υπηρεσία My Alpha Free Wi-Fi, η οποία δίνει δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ.

Προς το παρόν η τράπεζα δεν περιλαμβάνει στην ιστοσελίδα της πληροφορίες για τα καταστήματα που προσφέρουν την υπηρεσία.

Ωστόσο, εάν είναι διαθέσιμη, θα δείτε τη σχετική ενημέρωση στην πόρτα του καταστήματος.


  • Attica Bank

Η Attica Βank προσφέρει χωρίς καμία χρέωση την υπηρεσία attica wi-fi για να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο internet από το smartphone, το tablet ή το laptop σας, όταν βρίσκεστε σε ένα από τα καταστήματα ή σε ένα εξωτερικό ΑΤΜ της Attica bank.

Μέσω της υπηρεσίας attica wi-fi έχετε ελεύθερη πρόσβαση

  • Στα Social Media
  • Στην εφαρμογή Attica Mobile
  • Στο internet, με περιορισμό σε σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

Η πρόσβαση στο internet έχει διάρκεια 30 λεπτών μετά τη λήξη της οποίας αποσυνδέεστε αυτόματα από την υπηρεσία. Μπορείτε να όμως ξανασυνδεθείτε ακολουθώντας τη διαδικασία σύνδεσης.


  • Eurobank

Σε πάνω από 190 καταστήματα της Eurobank μπορείτε να συνδεθείτε δωρεάν στο διαδίκτυο με ασύρματη πρόσβαση (WiFi).

Χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας και επισκέπτεστε τις σελίδες που σας ενδιαφέρουν όσο βρίσκεστε στο κατάστημα.
Παρέχεται δωρεάν χρήση όσο είστε στο κατάστημα.

Χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό ή το tablet σας όσο περιμένετε να σας εξυπηρετήσει κάποιος εκπρόσωπός μας.


  • Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω wi-fi σε όλα τα i-bank stores που λειτουργούν στην Ελλάδα.


  • Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει τη νέα υπηρεσία Πειραιώς free wifi, για να προσφέρει σε όλους δωρεάν πρόσβαση στο internet.

Σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο internet από το smartphone, το tablet ή το laptop σας.

Μέσω της υπηρεσίας Πειραιώς free wifi, έχετε ελεύθερη πρόσβαση:

  • στα social media
  • στις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει στο κινητό ή στο tablet σας, συμπεριλαμβανόμενων και των εφαρμογών της Τράπεζας Πειραιώς (winbank mobile banking, mycard, easypay και yellowday)
  • στο internet, με περιορισμό όσον αφορά την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (στοιχήματα, βία κ.λπ)

Η χρονική διάρκεια της πρόσβασής σου σε κάθε σημείο Πειραιώς free wifi είναι περιορισμένη και έχει διάρκεια 60’ (λεπτά). Με τη λήξη του χρόνου, η υπηρεσία διακόπτεται.

Αν επιθυμείς να συνδεθείς εκ νέου στην υπηρεσία, θα πρέπει να ακολουθήσεις τη διαδικασία σύνδεσης.