A- A+
Marfin Egnatia Bank: Εξόφληση δημοσίου σε 3 άτοκες δόσεις
Τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών προς το δημόσιο σε τρεις άτοκες δόσεις δίνει η Marfin Egnatia Bank στους πελάτες τους, με τη χρήση των καρτών τους και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Πρόκειται για μία υπηρεσία που προσφέρουν και άλλες τράπεζες το τελευταίο διάστημα, με στόχο την ανακούφιση των νοικοκυριών που θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους προς το δημόσιο.

Συγκεκριμένα, υπήρξε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μπαράζ δημιουργίας νέων προϊόντων χρηματοδότησης πληρωμών προς το δημόσιο.

Όπως ανακοινώθηκε, η τράπεζα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών, να εξοφλούν, χωρίς κόστος, τις οφειλές τους προς το ελληνικό δημόσιο και προς επιλεγμένες εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, μέσω των ταμείων των καταστημάτων της.

Ειδικότερα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να εξοφλούν τις οφειλές τους προς το ελληνικό δημόσιο με χρήση της κάρτας τους σε 3 άτοκες δόσεις και να επωφελούνται της έκπτωσης για εφάπαξ καταβολές, όπου αυτή προβλέπεται.