A- A+
e-food: Online delvery με Mastercard με δώρο €3 - 400 τυχεροί τη μέρα
Ένα κουπόνι 3 ευρώ θα μπορούν να διεκδικούν κάθε ημέρα όσοι πραγματοποιούν παραγγελίες μέσω της e-food.gr, χρησιμοποιώντας για την πληρωμή τους κάρτα Mastrercard οποιασδήποτε τράπεζας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη Mastercard® κάρτα σας στις παραγγελίες από το efood και να μπείτε αυτόματα στην ημερήσια κλήρωση για ένα από τα 400 κουπόνια αξίας 3 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες έως και τις 8/5/2019.

Η ανάδειξη των τυχερών

Στο τέλος κάθε ημερολογιακής ημέρας (δηλαδή στις 24:00:00) κατά τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας συγκεντρώνονται με ηλεκτρονικό τρόπο όλες οι έγκυρες συμμετοχές και στις 00.10 της επομένης ημέρας θα διεξάγεται ηλεκτρονική κλήρωση.

Οι τυχεροί θα ειδοποιούνται με αποστολή μηνύματος στην διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) που έχουν χρησιμοποιήσει για την παραγγελία και με SMS, και θα ενημερώνονται για τον μοναδικό κωδικό έκπτωσης.

Η χρήση του κωδικού θα πρέπει να γίνει εντός τριάντα (30) ημερών από την ημέρα που ο τυχερός ειδοποιήθηκε για το δώρο του.

Οι τυχεροί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον μοναδικό κωδικό σε επόμενη αγορά τους μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος «e-food.gr» ή μέσω του mobile app efood.

Η εξόφληση της συναλλαγής θα πρέπει να γίνει με χρήση κάρτας Mastercard, ενώ η αφαίρεση του ποσού των €3 θα γίνεται αυτομάτως από τον λογαριασμό της συναλλαγής.