A- A+
Τρ. Πειραιώς: Βάλτε στόχους αποταμίευσης μέσω της winbank - Νέο online εργαλείο
Ένα νέο online εργαλείο με το οποίο μπορείτε να θέτετε στόχους αποταμίευσης και να τους παρακολουθείτε, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς μέσω της υπηρεσίας winbank.

Συγκεκριμένα, στη νέα winbank, θα βρεις και η ενότητα «Οι στόχοι αποταμίευσής μου» μέσω της οποίας μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς στόχους αποταμίευσης.

Πώς λειτουργεί

Όταν έχεις καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου και γνωρίζεις τι ξοδεύεις και πού, πιθανώς να εντοπίσεις πώς μπορείς να κάνεις οικονομίες.

Αυτά τα χρήματα ενδεχομένως να θέλεις να τα βάλεις στην άκρη, προκειμένου να μαζέψεις ένα ποσό για κάποιο σκοπό.

Για παράδειγμα:

Μπορεί να θέλεις να μαζέψεις χρήματα για το επόμενο service του αυτοκίνητού σου, για την αγορά ενός σκούτερ, για ένα ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις αλλά δεν ήξερες πώς να μαζέψεις τα χρήματα.

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν ή περισσότερους στόχους αποταμίευσης.

Κάθε στόχος σου συνδέεται με έναν αποταμιευτικό λογαριασμό που λειτουργεί ως κουμπαράς και έχεις την επιλογή: μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν αποταμιευτικό λογαριασμό που έχει ήδη ή να ανοίξεις online τον αποταμιευτικό λογαριασμό Αξίζει.

Όπως θα δεις, ο λογαριασμός σου παίρνει το όνομα του στόχου.

Μπορείς να αποταμιεύεις με όποιον τρόπο θέλεις.

Εσύ αποφασίζεις αν θα αποταμιεύεις με τακτικό τρόπο ή ελεύθερα, αλλά είναι πάντα πιο αποτελεσματικό να το κάνεις αυτόματα:

Η υπηρεσία Pay & Save

Για παράδειγμα, μπορείς να ενεργοποιήσεις μία πάγια εντολή μεταφοράς ή/ και ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Pay & Save, που είναι η σύγχρονη εκδοχή της συνήθειας να μαζεύει κάποιος τα ρέστα από τις αγορές του σε έναν κουμπαρά.

Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να παρακολουθείς την πορεία του στόχου σου και μέσω της υπηρεσίας winbank web banking αλλά και μέσω της εφαρμογής winbank mobile.

Καλό είναι να κρατήσεις το λογαριασμό του στόχου αποταμίευσης μόνο για σκοπούς αποταμίευσης.

Αν επιλέξεις να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή μεταφοράς, καλό θα είναι να επιλέξεις να εκτελείται η εντολή την ημέρα που λαμβάνεις το μισθό σου.

Τα χρήματα που αποταμιεύονται στον στόχο σου παραμένουν πάντα διαθέσιμα.