A- A+
Alpha Bank: Τρίμηνη κατάθεση με σίγουρο επιτόκιο 0,50% και προοπτική για 1,60%
Ένα νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου που είναι συνδεδεμένο με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου και προσφέρει απόδοση από 0,50% έως 1,60%, προσφέρει στους πελάτες της η Alpha Bank.

Ο λόγος γίνεται για την έκδοση «EUR/USD RANGE BOUND 3 ΜΗΝΩΝ» της σειράς προϊόντων Extra Profit, που θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της τράπεζας μέχρι τις 12 Απριλίου.

Τα επιτόκια και το στοίχημα

Το ελάχιστο ποσό της κατάθεσης είναι οι 10.000 ευρώ, ενώ η τράπεζα προσφέρει σίγουρο ετησιοποιημένο επιτόκιο 0,50% στη λήξη του τριμήνου ζωής του προϊόντος.

Ωστόσο, η απόδοση αυξάνεται κατά 1,10% στο 1,60%, εάν καθόλη τη διάρκεια του τριμήνου, η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου παραμείνει εντός ενός εύρους τιμών μεταξύ +0,03 και -0,03 σε σχέση με την αρχική τιμή παρατήρησης.

Με τον τρόπο αυτό ο επενδυτής έχει σίγουρο ένα επιτόκιο που είναι ισοδύναμο ή ακόμη και καλύτερο σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι προθεσμιακές καταθέσεις και προσδοκά σε υπερτριπλασιασμό του εάν η παραπάνω συνθήκη επαληθευτεί.

Εγγύηση κατάθεσης

Σε περίπτωση αδυναμίας της τράπεζας να αποπληρώσει τον επενδυτή, η προστασία από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων διαμορφώνεται στις 100.000 ευρώ, όπως ισχύει με τις κλασικές καταθέσεις.

Το όριο αυτό ισχύει ανά καταθέτη (για τον υπολογισμό του ορίου προστίθενται όλες οι καταθέσεις του ίδιου καταθέτη στην Alpha Bank AE) για το αρχικό κεφάλαιο και τους δεδουλευμένους τόκους από την εγγυημένη απόδοση (συμβατικό επιτόκιο).

Τυχόν αποδόσεις που εξαρτώνται από την εκπλήρωση συνθήκης (δυνητικό επιπλέον Extra Profit Επιτόκιο) δεν καλύπτονται

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το προϊόν θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Alpha Bank.