A- A+
Πιστωτική κάρτα με επιτόκιο 7,99% σταθερό για 2 χρόνια από την HSBC
Πιστωτική κάρτα με προνομιακό επιτόκιο 7,99% προσφέρει η HSBC στους πελάτες Premier της τράπεζας για την πραγματοποίηση νέων αγορών και με ισχύ για δύο χρόνια.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους πελάτες που θα ανοίξουν HSBC Premier λογαριασμό, οι οποίοι θα λάβουν την κάρτα αυτόματα, σύμφωνα με τα πιστοληπτικά κριτήρια της τράπεζας.

Για ποιες αγορές ισχύει

Το προνομιακό επιτόκιο αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 08/02/2019 έως και 31/12/2020 (λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία συναλλαγής).

To 7,99% θα ισχύει για 2 έτη. Π.χ. για συναλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στις 31/12/2020 το προνομιακό επιτόκιο θα παραμείνει μέχρι 31/12/2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κάρτα του πελάτη να μην είναι σε καθυστέρηση κατά την έκδοση του τελευταίου λογαριασμού.

Σε περίπτωση που ο λογαριασμός βρεθεί σε καθυστέρηση, τα ποσά θα σταματήσουν να εκτοκίζονται με το προνομιακό επιτόκιο, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.

Το ίδιο θα γίνει και σε περίπτωση που η κάρτα κλείσει.

HSBC Premier Privileges

Επιλέξτε την Πιστωτική Κάρτα HSBC Premier MasterCard® και εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με αποκλειστικά προνόμια HSBC Premier.

Συγκεκριμένα απολαμβάνετε τα εξής:

- Ταξιδιωτικά προνόμια

Έχετε πολλούς λόγους να χρησιμοποιείτε την HSBC Premier MasterCard σε κάθε σας ταξίδι.

  • Προνομιακές Κρατήσεις Διαμονής
  • 10% έκπτωση στις κρατήσεις ξενοδοχείων μέσω Agoda και Ministry of Villas με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας HSBC Premier MasterCard.
  • Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες εδώ
  • Δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi
  • Επωφεληθείτε από δωρεάν, απεριόριστο και ασφαλές Wi-Fi σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο hotspots παγκοσμίως.
  • Διαβάστε τις σχετικές οδηγίες εδώ
  • 60% Έκπτωση στα lounges της Goldair σε 3 αεροδρόμια
  • Η κάρτα σας αποτελεί το κλειδί για την πρόσβασή σας στα lounges της Goldair σε 3 ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης και Μύκονος) για να εργαστείτε ή να χαλαρώσετε με έκπτωση 60% στην τιμή εισόδου.

- Qatar Airways Privilege Club

Αναβαθμίστε την ταξιδιωτική σας εμπειρία με την απόκτηση της κάρτας HSBC Premier MasterCard® και γίνετε μέλος του Qatar Airways Privilege Club, ενός από τα πιο γενναιόδωρα και βραβευμένα προγράμματα πιστότητας στον κόσμο.

Απολαύστε τα αποκλειστικά ταξιδιωτικά προνόμια, ξεκινώντας από τη στιγμή της κράτησης του εισιτηρίου μέχρι και την άφιξη στον προορισμό σας.

  • Κερδίστε Qmiles κάθε μέρα
  • Κερδίστε ένα Qmile για κάθε πόντο που θα συλλέξετε με την HSBC Premier MasterCard®, δηλαδή για κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε με την κάρτα σας οπουδήποτε στον κόσμο. Απλά επικοινωνήστε με την Γραμμή Εξυπηρέτησης Premier Service στο 801 801 4747 ή +30 210 696 2170 (από το κινητό σας ή από το εξωτερικό) για να δηλώσετε τον αριθμό μέλους σας του Privilege Club. Αν δεν είστε μέλος, κάντε αίτηση στο www.qmiles.com
  • Αναβάθμιση σε επίπεδο Burgundy
  • Αν είστε ήδη μέλος του Privilege Club, αναβαθμιστείτε σε Burgundy για περισσότερα προνόμια όπως επιπλέον 10 κιλά βάρος αποσκευών σε κάθε πτήση με την Qatar Airways. Προσθέστε μέχρι και εννέα μέλη της οικογένειας για να μαζέψετε ακόμα περισσότερα μίλια στο λογαριασμό σας όταν πετάτε με την Qatar Airways ή όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Privilege Club Air Partners ή Non Air Partners όπως ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ταξιδιωτικούς συνεργάτες

- Παιδικά Χωριά SOS

Εναλλακτικά μπορείτε να μετατρέψετε τους πόντους που κερδίζετε κάθε φορά και να συνεισφέρετε στα Παιδικά Χωριά SOS.