A- A+
Τρ. Πειραιώς: Νέα 18μηνη προθεσμιακή με απόδοση ως 4,52%
Σε αύξηση των επιτοκίων στη 18μηνη προθεσμιακή κατάθεση που διαθέτει στους πελάτες της προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, προσφέροντας ετησιοποιημένη απόδοση που φτάνει έως και το 4,52%.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Πρόκειται για το προϊόν «Με το Παραπάνω», το οποίο στη 18μηνη εκδοχή προσφέρει μέσο επιτόκιο 4,10% για ποσά έως 20.000 ευρώ, 4,28% από 20.000 έως 75.000 ευρώ και 4,52% για μεγαλύτερες καταθέσεις.

Οι τόκοι καταβάλλονται ανά τρίμηνο, ενώ κατά την ημερομηνία εκταμίευσής τους ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης του συνόλου των κεφαλαίων του χωρίς κανένα κόστος.

Κλιμακούμενα επιτόκια

Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση τα επιτόκια είναι χαμηλότερα, καθώς οι παραπάνω αποδόσεις προσφέρονται μόνο εφόσον η κατάθεση διακρατηθεί έως και τη λήξη.

Αυτό συμβαίνει διότι κάθε τρίμηνο που περνά, το επιτόκιο της κατάθεσης αυξάνεται. Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται και για προσυμφωνημένη διάρκεια 6,12 και 24 μηνών με μηνιαία καταβολή τόκων και αποδόσεις έως 3,50%.

Για να συγκρίνετε τα επιτόκια των προϊόντων της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και όλων των τραπεζών, χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.