A- A+
HSBC: Επένδυση 5ετίας με απόδοση από 5% έως 35%
Ένα νέο προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου προσφέρει στους πελάτες της η HSBC, δίνονας τη δυνατότητα επίτευξη απόδοσης έως και 35% στην ερχόμενη 5ετία.

Πρόκειται για την κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη “Best Of 2”, που ποντάρει στις διαρκείς εναλλαγές που φέρνουν την αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η απόδοση στη λήξη του συγκεκριμένου προϊόντος μπορεί να φτάσει το 35% και εξαρτάται από την πορεία δυο διαφορετικών καλαθιών.

Το ένα περιέχει δέκα από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες και το άλλο δέκα από τις μεγαλύτερες αμερικάνικες εταιρείες.

Ελάχιστη απόδοση 5%

Ο πελάτης λαμβάνει ως απόδοση την υψηλότερη θετική των δύο καλαθιών, με ελάχιστη συνολική εγγυημένη απόδοση 5%.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια Η.Π.Α. και παρέχει 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη της κατάθεσης.

Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 1 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2011.

Η άποψη της τράπεζας

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων της HSBC Ελλάδος, «σε ένα περιβάλλον διαρκούς μεταβολής, τόσο η ευρωπαϊκή, όσο και η αμερικάνικη οικονομία προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «στις αγορές αυτού του κολοσσιαίου μεγέθους και με δεδομένα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής, η HSBC αναγνώρισε επενδυτικές ευκαιρίες, τις οποίες αξιοποίησε μέσα από τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη Best Of 2».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό.