A- A+
Δώρο ταξίδι στις Κάννες με τις κάρτες Eurobank Mastercard
Διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στις Κάννες για να παρακολουθήσετε από κοντά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου διοργανώνουν η Eurobank και η Masterard για τους κατόχους των καρτών τους.

Κάντε τις αγορές σας με κάρτες Eurobank Mastercard και διεκδικήστε συμμετοχή στην κλήρωση για 2 διπλά ταξίδια για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαίου.

Μαζέψτε λαχνούς

Η προσφορά ισχύει από 08.03.2019 έως και 30.04.2019 για κάθε αγορά σας από 30 ευρώ και πάνω με κάρτες Eurobank Mastercard.

Κάθε συναλλαγή συνεπάγεται 1 συμμετοχή στην κλήρωση (δηλαδή είναι δυνατή η πολλαπλή συμμετοχή στην Κλήρωση του ίδιου Συμμετέχοντα).

Κάτοχοι περισσότερων καρτών της μίας λαμβάνουν μέρος στην κλήρωση με κάθε κάρτα τους χωριστά.

Το έπαθλο

Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 06.05.2019, στα γραφεία της Τράπεζας που βρίσκονται στον Ταύρο Αττικής, 25ης Μαρτίου, Θεσσαλονίκης & Τεώ, 5ος όροφος, ενώπιον της συμβολαιογράφου Αθηνών κας Μάρθας - Αικατερίνης Γασπαρινάτου – Βαρελτζίδη ή του τυχόν αντικαταστάτη της.

Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο (2) τυχεροί νικητές και έξι (6) αναπληρωματικοί, οι οποίοι θα υπεισέλθουν στη θέση των αρχικών τυχερών νικητών της Κλήρωσης.

Οι 2 νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) ταξίδι για δύο (2) άτομα στις Κάννες της Γαλλίας (αναχώρηση 19.05.2019 και επιστροφή 21.05.2019), το οποίο περιλαμβάνει:

  • αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) από την Αθήνα προς τη Νίκαια Γαλλίας για δύο (2) άτομα μετ’ επιστροφής
  • μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο της Νίκαιας για δύο (2) άτομα, διαμονή για τρεις (3) ημέρες/δύο (2) νύκτες για δύο (2) άτομα σε ένα (1) δωμάτιο στο ξενοδοχείο Barriere Le Majestic με πρωινό
  • γεύματα και δείπνα για δύο (2) ημέρες για δύο (2) άτομα
  • backstage tour στο “Festival Palace” για δύο (2) άτομα (ανάλογα και με τις δραστηριότητες/άδειες που θα επιτρέπονται από τη διοργανώτρια του φεστιβάλ)
  • ραντεβού με professional stylist (χτένισμα και μακιγιάζ) για δύο (2) άτομα
  • red carpet experience και invitation-only film screenings για δύο (2) άτομα
  • φωτογράφηση στο “Priceless Cannes terrace” για δύο (2) άτομα