A- A+
Επιβράβευση και από τις τράπεζες την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου - Όλες οι καμπάνιες
Έξτρα κίνητρα για αγορές σε e-shops κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου προσφέρουν οι τράπεζες στους κατόχους όλων των καρτών τους.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν έξτρα επιβράβευση για επόμενες αγορές και διοργανώνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα για όσους αποκτήσουν προϊόντα online την εβδομάδα από 4/3 - 11/3.

Αναλυτικότερα, οι προσφορές που τρέχουν είναι οι εξής:

  • Alpha Bank

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από τις 4 έως τις 11 Μαρτίου 2019 στα ηλεκτρονικά καταστήματα των Bonus επιχειρήσεων και αποκτήστε διπλάσιους Bonus πόντους πληρώνοντας με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε το συνεργαζόμενο με το πρόγραμμα Bonus ηλεκτρονικό κατάστημα, να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή την κάρτα σας Bonus.

H συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

Πάνω από 300 εταιρίες δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες τους να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές που προσφέρονται μέσω την ηλεκτρονικών καταστημάτων τους.


  • Eurobank

Κάνετε τις αγορές σας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή στα e-shop του προγράμματος.

Με κάθε online αγορά που κάνετε από 04.03.2019 έως και 11.03.2019 συμμετέχετε στην εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου 2019 και μπαίνετε στην κλήρωση.

Με τις online αγορές σας μπαίνετε στην κλήρωση για αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή από το δίκτυο της AEGEAN για ταξίδια στο εξωτερικό.

Θα κληρωθούν 3 διπλά αεροπορικά εισιτήρια εξωτερικού με επιστροφή. Τα εισιτήρια είναι για διεθνείς πτήσεις κοντινών αποστάσεων με Κωδικό €πιστροφή από το δίκτυο της AEGEAN.


  • Τράπεζα Πειραιώς

Πραγματοποιήστε τις ηλεκτρονικές αγορές σας σε εμπόρους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές, χρεωστικές και επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και μπείτε αυτομάτως στην κλήρωση.

20 τυχεροί θα κερδίσουν την επιστροφή της συνολικής αξίας των ηλεκτρονικών αγορών τους, με μέγιστο ποσό επιστροφής τα 500 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για συναλλαγές από 04/03/2019 έως και 11/03/2019.

Κάθε ηλεκτρονική αγορά, ανεξαρτήτως ποσού, ισοδυναμεί με μία συμμετοχή στην κλήρωση.


  • Εθνική Τράπεζα

Διοργανώνει κλήρωση που θα αναδείξει 50 τυχερούς κατόχους χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών, οι οποίοι θα κερδίσουν από 50 ευρώ.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των πελατών της τράπεζας στην κλήρωση είναι να πραγματοποιήσουν 1 τουλάχιστον συναλλαγή ανεξαρτήτως ποσού σε ηλεκτρονικό Κατάστημα στην Ελλάδα ή/και το εξωτερικό κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου (04-11/03/2019).

Κάθε αγορά αντιστοιχεί και σε μία συναλλαγή στην κλήρωση.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 20/03/2019.με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω ειδικής μηχανογραφικής εφαρμογής της τράπεζας.

Τα 50 ευρώ θα πιστωθούν στον πρώτο συνδεδεμένο καταθετικό λογαριασμό της χρεωστικής κάρτας ή απευθείας στον λογαριασμό της πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας κάθε τυχερού.