A- A+
Alpha Bonus: Διπλάσιοι πόντοι σε όλες τις online αγορές έως και τις 11/3
Διπλάσιους Bonus πόντους σε πάνω από 300 e-shops θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών της Alpha Bank στις online αγορές τους κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) γιορτάζουν και παρέχουν στους πελάτες τους ελκυστικές και αξιόλογες προσφορές.

Πάνω από 300 εταιρίες δίνουν την δυνατότητα στους πελάτες τους να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές που προσφέρονται μέσω την ηλεκτρονικών καταστημάτων τους.

Διπλάσια επιβράβευση

Η Alpha Bank, ως Υποστηρικτής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, στηρίζει την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από τις 4 έως τις 11 Μαρτίου 2019 στα ηλεκτρονικά καταστήματα των Bonus επιχειρήσεων και αποκτήστε διπλάσιους Bonus πόντους πληρώνοντας με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε το συνεργαζόμενο με το πρόγραμμα Bonus ηλεκτρονικό κατάστημα, να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή την κάρτα σας Bonus.

H συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί με ασφάλεια και θα είστε διπλά κερδισμένοι.