A- A+
Καταθετικός λογαριασμός με ιατρικές παροχές από την HSBC
Ενα νέο καταθετικό λογαριασμό που προσφέρει εκτός από προνομιακό επιτόκιο και σημαντικές παροχές υγείας, δημιούργησε η HSBC, σε συνεργασία με την «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ».

Πρόκειται για τον τρεχούμενο λογαριασμό «Feel Good» που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό, και ποιοτικό πρόγραμμα υγείας μέσω του οποίου μπορεί κανείς να απολαύσει πολύτιμες και ξεχωριστές ιατρικές υπηρεσίες.

Ο λογαριασμός παρέχεται με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με το επιτόκιο της ΕΚΤ –0,50%, χωρίς να απαιτείται ελάχιστο ποσό κατάθεσης για το άνοιγμα και την τήρησή του. Σύμφωνα με την τράπεζα, ο καταθετικός λογαριασμός «Feel Good» ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα προϊόντα της αγοράς τόσο για τις σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρει σε ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, δερματολογικές θεραπείες (αισθητικές και ιατρικές), έξοδα νοσηλείας αλλά και λόγω της μοναδικής συνεργασίας με την Παιδιατρική κλινική του ομίλου Ευρωκλινικής (Ευρωκλινική Παίδων), προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή περίθαλψη στα παιδιά.

Όλα τα προνόμια προσφέρονται με ιδιαίτερα χαμηλή συνδρομή για 2 ολόκληρα χρόνια, και χωρίς καμία επιβάρυνση για τα παιδιά έως 17 ετών.