A- A+
Οι τελευταίες αναβαθμίσεις των mobile apps των τραπεζών - Νέες δυνατότητες
Σε συνεχείς αναβαθμίσεις των εφαρμογών για κινητές συσκευές που διαθέτουν για τους πελάτες τους προχωρούν οι τράπεζες, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τις τελευταίες ημέρες οι αναβαθμίσεις σε εφαρμογές είναι αρκετές, κάνοντας τη ζωή των πελατών των τραπεζών ακόμη πιο εύκολη, μέσω των νέων δυνατοτήτων που παρέχονται σε αυτές.

Όλες οι αλλαγές

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να απολαύσετε τις νέες δυνατότητες είναι να κατεβάσετε στη συσκευή σας την τελευταία έκδοση κάθε εφαρμογής.

Αναλυτικότερα, οι αλλαγές που εφαρμόστηκαν είναι οι εξής:

Alpha Bank

  • Alpha mobile app

Δυνατότητα παραλαβής των κωδικών μίας χρήσης για την εκτέλεση συναλλαγών μέσω της υπηρεσίας viber αντί για το κλασικό SMS.

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε η Alpha Bank να επικοινωνεί μαζί σας, στο πλαίσιο του κανονισμού GDPR.

  • Εφαρμογή Bonus

Προστέθηκε η υπηρεσία Dine Athens, μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε online κρατήσεις σε εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Bonus και να ενημερώνεστε για όλες τις προσφορές

  • Εφαρμογή Bleep

Πρόκειται για το application της προπληρωμένης κάρτας Bleep. Πλέον μπορείτε να εισέρχεστε στην εφαρμογή κάνοντας χρήση του finger login ή του Face ID login, χωρίς να πληκτρολογείτε κωδικούς.


Τράπεζα Πειραιώς

  • Εφαρμογή yellowday

Η είσοδος στην εφαρμογή της κοινότητας προσφορών yellowday μπορεί να γίνει πλέον με τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε για το e-banking της Τράπεζας Πειραιώς.

Επιπλέον, μπορείτε να εισέλθετε σε αυτήν μέσω της εφαρμογής winbank mobile app.


Eurobank

  • mobile app

Τώρα έχετε πρόσβαση σε όλες τις αποθηκευμένες συναλλαγές σας σε ένα μέρος, ώστε εύκολα να τις επανεκτελείτε.

Αυτή η επιλογή είναι πάντα διαθέσιμη στο κόκκινo κουμπί των συναλλαγών.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε 5 αγαπημένες συναλλαγές, ώστε να τις βρίσκετε ευκολότερα.

Τέλος, έχετε πρόσβαση στους τελευταίους 11 λογαριασμούς κάθε κάρτα σας.