A- A+
Τέλος οι κάρτες American Express - Τι θα γίνει με τους πελάτες της Alpha Bank
Στην αντικατάσταση όλων των καρτών American Express προχωρά η Alpha Bank, μετά την απόφαση της πρώτης να αποσυρθεί από όλες τις αγορές της ΕΕ.

Η American Express, σε συνέχεια μεταβολών στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, πρόκειται να διακόψει σταδιακά τη συνεργασία της μέσω αδειοδοτήσεως σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., στις οποίες δραστηριοποιείται με αυτό το μοντέλο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας ΑΜΕΧ μέχρι να παραλάβετε τη νέα σας κάρτα, χωρίς κανένα περιορισμό και δίχως να αλλάξει τίποτα στους όρους χρήσης και στο πρόγραμμα επιβράβευσης με το οποίο είναι συνδεδεμένη.

Η αντικατάσταση των καρτών

Η νέα σας κάρτα θα σάς αποσταλεί μέσα στους επόμενους μήνες, χωρίς να απαιτείται καμμία ενέργεια από την πλευρά σας, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Εφόσον η Τράπεζα διαθέτει το e-mail σας, θα λάβετε σχετική ενημέρωση μόλις η νέα κάρτα είναι διαθέσιμη προς αποστολή.

Η Alpha Bank έχει διασφαλίσει ότι θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα μοναδικά προνόμια που είχατε και με την American Express κάρτα σας, για τα οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά στην ενημερωτική επιστολή που θα συνοδεύει τη νέα σας κάρτα.

Μόλις παραλάβετε τη νέα

Ενεργοποιήστε τη νέα σας κάρτα μέσω της υπηρεσίας Alpha Web Banking ή σε οποιοδήποτε ΑΤΜ της Alpha Bank, με το ίδιο ΡΙΝ που χρησιμοποιούσατε στην κάρτα σας American Express, και στη συνέχεια καταστρέψτε την παλιά American Express κάρτα σας.

Η νέα σας εταιρική χρεωστική κάρτα, μετά την ενεργοποίησή της, θα είναι συνδεδεμένη αυτόματα με τους ίδιους τραπεζικούς λογαριασμούς που ήταν συνδεδεμένη και η εταιρική χρεωστική American Express κάρτα σας.

Το ίδιο ισχύει και για τον κύριο εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό σας, ο οποίος χρεώνεται κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας.

Αφού ενεργοποιήσετε τη νέα σας κάρτα, η παλιά American Express κάρτα θα σταματήσει να λειτουργεί και μπορείτε να προχωρήσετε στην καταστροφή της.

Οι άλλες κάρτες Alpha Bank

Καμία από τις υπόλοιπες κάρτες εκδόσεως Alpha Bank που έχετε στην κατοχή σας δεν επηρεάζεται από τη συγκεκριμένη αντικατάσταση.

Οι American Express κάρτες είναι οι μόνες που αντικαθίστανται.

Μέχρι την παραλαβή της νέας σας κάρτας, όλες οι κάρτες American Express συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και οι κάτοχοί τους θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια, όπως ειδικές προσφορές και μεγαλύτερη επιβράβευση μέσω του Προγράμματος Bonus.