A- A+
Τρ. Πειραιώς: Νέο στοίχημα χωρίς ρίσκο με απόδοση 1,80% με βάση το ευρώ / δολάριο
Απόδοση 1,80% προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς σε όσους επιλέξουν τη νέα έκδοση του προϊόντος εγγυημένου κεφαλαίου που προσφέρει, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ισοτιμία ευρώ - δολαρίου.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν εγγυημένου κεφαλαίου και ελάχιστης απόδοσης, διάρκειας 6 μηνών, με την ονομασία EUR/USD ΝΟ TOUCH, το οποίο θα είναι διαθέσιμο έως και την Παρασκευή 18/1 στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το στοίχημα

Με τη συγκεκριμένη έκδοση, ο καταθέτης θα λάβει στη λήξη απόδοση τουλάχιστον 0,30%, όσο θα έπαιρνε περίπου και από μία προθεσμιακή κατάθεση.

Εάν όμως η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου κατά τη διάρκεια του 6μήνου παραμείνει εντός ενός εύρους, θα κερδίσει επιπλέον 1,50%, αυξάνοντας την τελική απόδοση στο 1,80%.

Το εύρος τιμών είναι το εξής: Ανώτατο Όριο: Ισοτιμία Έναρξης + 0,0700 | Κατώτατο Όριο: Ισοτιμία Έναρξης - 0,0400.

Δηλαδή εάν η ισοτιμία στην έναρξη είναι στο 1,12, τότε δεν πρέπει κατά τη διάρκεια του 6μήνου να πέσει στο 1,08 ή χαμηλότερο και να ανέβει στο 1,19 ή υψηλότερα.

Εγγύηση κατάθεσης

Το ελάχιστο ποσό για να τοποθετηθείτε σε αυτό το πρόγραμμα είναι τα 10.000 ευρώ.

Σημειώνεται πάντως πως πρόκειται για επενδυτικό προϊόν και όχι για προθεσμιακή κατάθεση, που είναι εγγυημένο από την Τράπεζα Πειραιώς.

Σε περίπτωση αδυναμίας της τράπεζας να αποπληρώσει τον επενδυτή, η προστασία από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων διαμορφώνεται στις 30.000 ευρώ ανά δικαιούχο κι όχι στις 100.000 ευρώ, όπως ισχύει με τις κλασικές καταθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε το προϊόν θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της Τρ. Πειραιώς.