A- A+
Diners: Τέλος το Shop & Win - Ένταξη στο πρόγραμμα Bonus με διπλάσιους πόντους
Παρελθόν αποτελεί από την 1η Δεκεμβρίου το πρόγραμμα επιβράβευσης Shop & Win για τις κάρτες Diners της Alpha Bank, οι οποίες εντάσσονται στο Bonus.

Όπως σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το Moneyonline.gr με σχετικό δημοσίευμα, από την 1 Δεκεμβρίου 2018 οι κάρτες Diners Club εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Βοnus και έπαψε λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win.

Το νέο σύστημα

Με τη χρήση των καρτών σας Diners Club σε όλες τις καθημερινές σας αγορές, θα μπορείτε να συλλέξετε εύκολα Bonus πόντους και να τους εξαργυρώσετε επιλέγοντας ανάμεσα σε πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων.

Ταυτόχρονα, σε όλες τις κάρτες Diners Club θα παρέχεται προνομιακή αναλογία συλλογής πόντων, διπλάσια από τη βασική του Προγράμματος. Συγκεκριμένα, θα κερδίζετε ανά 1 ευρώ:

  • 8 πόντους στους Μεγάλους Συνεργάτες του Προγράμματος
  • 4 πόντους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  • 1 πόντο με κάθε αγορά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Επιπλέον, με την πρώτη σας αγορά, τράπεζα προσφέρει δώρο 2.000 Bonus πόντους καλωσορίσματος.

Παράλληλα θα μπορείτε να συγκεντρώνετε επιπλέον πόντους από τη συνολική σας συνεργασία με την Alpha Bank, όπως μέσω προθεσμιακών καταθέσεων με Bonus, στεγαστικών δανείων κ.λπ.

Η διαδικασία αναβαθμίσεως θα ολοκληρωθεί μετά την 1 Δεκεμβρίου 2018, χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια αλλαγή στην κάρτα σας.

Όσα Shop&Win euros δεν εξαργυρωθούν έως την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα μετατραπούν αυτομάτως σε Bonus πόντους με αναλογία 1 Shop&Win euro = 500 Bonus πόντοι.