A- A+
Eurobank: Τηλεοράσεις με 20% όφελος στη Media Markt
€πιστροφή 20% στα καταστήματα Media Markt από 01/12 έως και 10/12 σε όλες τις τηλεοράσεις αξίας 499 ευρώ και άνω, προσφέρει η EUROBANK στους κατόχους των καρτών της.

Η προσφορά ισχύει για αγορές τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο eshop www.mediamarkt.gr, με χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Για online αγορές θα κερδίζετε 1% €πιστροφή μετά από 3 εργάσιμες ημέρες και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 20% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως και τις 31/12/2018.

Τα ευρώ €πιστροφή μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος €πιστροφή χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

Εξαιρέσεις

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν θα ισχύει:

  • όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μια κάρτες Eurobank, δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank.
  • όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή.
  • σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από τα καταστήματα στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής.

Στις υπόλοιπες αγορές σας στα με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% €πιστροφή.