A- A+
Affinity Mastercard®: Ψώνια με 5% όφελος στην Inditex
Στο διπλασιασμό της επιβράβευσης που προσφέρει μέσω της κάρτας Affinity Mastercard® στον όμιλο Inditex, προχώρησε η Alpha Bank ενόψει Χριστουγέννων.

Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας Affinity Mastercard® σε όλα τα φυσικά καταστήματα του Ομίλου Inditex από 1 έως 21 Δεκεμβρίου 2018 και κερδίστε 5% σε Affinity euros στις αγορές σας στα αγαπημένα σας brands έναντι 2,50% που ισχύει κανονικά.

Επιπλέον συμμετέχετε αυτόματα στην κλήρωση για μία από τις 50 δωροεπιταγές Zara αξίας 100 Ευρώ για ακόμα περισσότερο shopping.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 4.1.2019.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης

Με τη συγκεκριμένη κάρτα κερδίζετε εύκολα Affinity euros σε ποσοστό 2,5% επί του ποσού κάθε αγοράς που πραγματοποιείτε με την πιστωτική σας κάρτα.

Σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση στην Ελλάδα,στο εξωτερικό και στο διαδίκτυο κερδίζετε 1 Affinity euro για κάθε 1 ευρώ αγορών.

Κάθε Affinity euro αντιστοιχεί σε ένα Ευρώ, που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις επόμενες αγορές σας σε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας καταστήματα του Ομίλου Inditex: Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho.

Μπορείτε να εξαργυρώνετε μέρος ή το σύνολο των Affinity euros που έχετε συγκεντρώσει, απλά ενημερώνοντας το ταμείο του καταστήματος και εξασφαλίζοντας αντίστοιχη έκπτωση στο λογαριασμό σας.

Ισχύει για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από τα Affinity euros που θέλετε να εξαργυρώσετε.