A- A+
Αποταμίευση για παιδιά με 0,30% και επιβράβευση yellow
Ένα νέο αποταμιευτικό λογαριασμό για παιδιά και ανηλίκους, με δυνατότητα αναλήψεων, υψηλό επιτόκιο και επιβράβευση σε yellows, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Ο λόγος γίνεται για το προϊόν «yellowkid Αποταμιευτικός Λογαριασμός», που αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που επιθυμείτε να αποταμιεύσετε για το παιδί σας με σκοπό να ικανοποιήσετε τις μελλοντικές του ανάγκες ή επιθυμίες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες είναι (π.χ. κάλυψη σπουδών ή αγορά ενός ποδηλάτου).

Αποταμίευση με ευελιξία

Ο Αποταμιευτικός Λογαριασμός yellowkid παρέχει απόλυτη ευελιξία στον τρόπο που αποταμιεύετε.

Με την πάγια εντολή μεταφοράς ποσού από άλλο καταθετικό λογαριασμό που διαθέτετε στην Τράπεζα Πειραιώς, αποταμιεύετε συστηματικά και αυτόματα, πετυχαίνοντας έτσι πιο εύκολα τους στόχους για το παιδί σας.

Επιπλέον, μπορείτε να καταθέτετε όποτε θέλετε τυχόν επιπλέον ποσά που έχετε συγκεντρώσει για το παιδί σας (π.χ. από τη βάφτισή του, τα γενέθλια κλπ.) ώστε να ενισχύσετε την αποταμιευτική σας προσπάθεια για το μέλλον του.

Το επιτόκιο

Ο λογαριασμός έχει σταθερό επιτόκιο ανεξάρτητα από το υπόλοιπο του λογαριασμού, υψηλότερο από τους απλούς καταθετικούς λογαριασμούς, το οποίο ανέρχεται σε 0,30%.

Ο λογαριασμός δεν έχει περιορισμούς στις συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Αν όμως γίνουν πάνω από 12 χρεωστικές συναλλαγές οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια ενός έτους, τότε ο λογαριασμός θα εκτοκίζει με το Βασικό Επιτόκιο Ταμιευτηρίου, ήτοι 0,01%.

Οι πιστωτικοί τόκοι αποδίδονται μία φορά τον χρόνο, στην επέτειο ημερομηνία ανοίγματος του λογαριασμού.

Η επιβράβευση

Ο yellowkid Αποταμιευτικός Λογαριασμός σας επιβραβεύει μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow για τη συστηματική σας αποταμίευση μέσω πάγιας εντολής και καλωσορίζει τους μικρούς φίλους με τα πιο yellow δώρα.

Συγκεκριμένα, προσφέρει:

- Στο παιδί: πλούσια yellow δώρα καλωσορίσματος

- Στον ενήλικα: κάθε χρόνο, yellows διπλάσια του συνολικού ποσού της ετήσιας αποταμίευσης μέσω της πάγιας εντολής, με ελάχιστο τα 500 yellows.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να κερδίσετε έως 12.000 yellows ετησίως, ανάλογα με το ετήσιο ποσό αποταμίευσης μέσω πάγιας εντολής.

Για την απόδοση των yellows επιβράβευσης χρειάζεται να έχουν πραγματοποιηθεί στον yellowkid 12 μεταφορές ποσού μέσω της πάγιας εντολής ετησίως.

Πώς ανοίγει

Για να ανοίξετε τον yellowkid Αποταμιευτικό Λογαριασμό χρειάζονται τα παρακάτω:

  • Ελάχιστο ποσό κατάθεσης €50
  • Δημιουργία πάγιας εντολής μεταφοράς ποσού από άλλο λογαριασμό για την τροφοδότηση του λογαριασμού
  • Δικαιούχοι: μόνο ένας ανήλικος δικαιούχος και τουλάχιστον ένας ενήλικας
  • Κύριος δικαιούχος: υποχρεωτικά ενήλικας, ο οποίος πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow