A- A+
Αυτές είναι οι προθεσμιακές καταθέσεις που σας πάνε και διακοπές
Δώρο τις διακοπές σας μπορούν να σας κάνουν πλέον αρκετές προθεσμιακές καταθέσεις, μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης με τα οποία είναι συνδεδεμένες.

Ο λόγος γίνεται για λογαριασμούς προθεσμίας που εκτός από τόκους προσφέρουν και ανταμοιβή σε είδος, που μπορεί να εξαργυρωθεί για δαπάνες ταξιδιών, δηλαδή για εισιτήρια, αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά και για ξενοδοχεία.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα συμφέρουν περισσότερο σε σχέση με τα κλασικά, καθώς η τελική καθαρή απόδοση μέσω της επιβράβευσης αυξάνεται σημαντικά, ξεπερνώντας ακόμη και το 1% σε ορισμένες περιπτώσεις.

Όλες οι ...ταξιδιάρικες προθεσμιακές

Αναλυτικότερα, οι προθεσμιακές καταθέσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάτε ...διακοπές είναι οι εξής:

  • Alpha Bank

Η Alpha Bank προσφέρει δύο προθεσμιακές καταθέσεις της κατηγορίας, οι οποίες δίνουν στον καταθέτη εκτός από τόκους και Bonus πόντους.

Οι πόντοι αυτοί μπορούν να εξαργυρωθούν για την απόκτηση δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων της Aegean Airlines, αλλά και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ή ταξιδιωτικά γραφεία.

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

* Alpha Online Προθεσμιακή Κατάθεση με Bonus

* Alpha Προθεσμιακή με Bonus


  • EUROBANK

Προσφέρει προθεσμιακές καταθέσεις με Επιστροφή ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στους συνεργάτες του προγράμματος, που περιλαμβάνουν εκτός από την Aegean Airlines ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Πρόκειται για τα ακόλουθα προϊόντα:

* «Προθεσμιακή Κατάθεση με Επιστροφή»: Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, η μία στα καταστήματα της τράπεζας και η δεύτερη online. Το άνοιγμα μέσω e-banking αποφέρει υψηλότερα επιτόκια και περισσότερα ευρώ Επιστροφής

* Προθεσμιακή Κατάθεση Ταξιδεύω: Εκτός από τους τόκους κερδίζετε και δώρο αεροπορικά εισιτήρια με το δίκτυο της Aegean Airlines / Olympic Air.

Ανάλογα με το ποσό της κατάθεσης κερδίζετε έως και 4 αεροπορικά εισιτήρια, εσωτερικού ή μακρινών αποστάσεων.


  • Τράπεζα Πειραιώς

«Στα Μέτρα Σου με Επιβράβευση»: Πρόκειται για προθεσμιακή, η οποία προσφέρει απόλυτη ευελιξία ως προς τη διαμόρφωσή της, καθώς τα χαρακτηριστικά της προσαρμόζονται στις επιθυμίες του πελάτη.

Το καταθέτης κερδίζει εκτός από τόκους και yellows, που μπορεί να εξαργυρώσει στην υπηρεσία yellowtours ή στο yellowday.gr για την απόκτηση δωρεάν ή με έκπτωση ταξιδιωτικών υπηρεσιών πάσης φύσεως.