A- A+
INTERAMERICAN: Ασφάλισης νοσηλείας μόνο από ατύχημα
Μία νέα πρωτοποριακή ασφάλιση νοσηλείας μόνο από ατύχημα, προσφέρει η INTERAMERICAN μέσω του νέου πακέτου προϊόντων «bewell».

Με το νέο Σύστημα Υγείας «bewell», η INTERAMERICAN προσφέρει μια μοναδική δυνατότητα ειδικότερων ασφαλιστικών επιλογών προσιτού κόστους, αποσπασματικά και με εξατομικευμένη προσέγγιση.

Χαρακτηριστική είναι η κάλυψη νοσηλείας μόνο από ατύχημα, που περιλαμβάνεται στους έξι τομείς ανάπτυξης του Συστήματος, η οποία παρέχεται και αποκλειστικά, χωρίς συνδυασμούς.

Το ασφάλιστρο για νοσηλεία μόνο από ατύχημα για μια οικογένεια νέου ζεύγους 35-40 ετών με παιδί 5 ετών, ενδεικτικά, είναι μόλις 17,9 ευρώ μηνιαίως.

Επιπλέον καλύψεις

Οι άλλοι πέντε στη σύνθεση του «bewell» είναι: ιατροί και διαγνωστικές εξετάσεις, επείγοντα περιστατικά, επιδόματα υγείας, νοσηλεία από ασθένεια και ατύχημα, φάρμακα.

Ειδικότερα η ασφάλιση νοσηλείας μόνο από ατύχημα είναι το πρώτο σχετικό πρόγραμμα κάλυψης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο απευθύνεται σε άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως ηλικιακά -παιδιά και νέους έως 30 ετών που εκτίθενται περισσότερο σε κινδύνους ατυχήματος, καθώς και ενηλίκους που ασκούν επικίνδυνα τεχνικά επαγγέλματα ή έχουν επιβαρυμένη υγεία και δεν είναι ασφαλίσιμοι πλήρως και για ασθένεια.

Η νοσηλεία μόνο από ατύχημα ασφαλίζεται από την INTERAMERICAN με ανώτατο όριο τις 20.000 ευρώ, στο πλήρες δίκτυο των νοσοκομείων του Συστήματος Υγείας «bewell» (για νοσηλεία σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδος, στο εξωτερικό, στα μη συνεργαζόμενα με την εταιρεία ιδιωτικά νοσοκομεία και βέβαια, στα 32 συνεργαζόμενα).

Η συγκεκριμένη ασφάλιση περιλαμβάνει και Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN (υγειονομική διακομιδή και συμβουλευτική), καθώς και διαχείριση επειγόντων περιστατικών.

Και ημερήσιο επίδομα

Ακόμη, παρέχονται επιπλέον καλύψεις, όπως ημερήσιο επίδομα για νοσηλεία χωρίς ή με χειρουργική επέμβαση, σε περίπτωση μη υποβολής εξόδων για αποζημίωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο, για αποκλειστική νοσοκόμο έως και επί 30 ημέρες ανά νοσηλεία, ημερήσιο επίδομα σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα έως και επί 90 ημέρες, κάλυψη εξόδων μετά από νοσηλεία με χειρουργική επέμβαση και για νοσηλευτικές υπηρεσίες στο σπίτι για ορισμένο χρόνο και όριο ποσού, ενώ παρέχεται και δυνατότητα επισκέψεων σε χειρουργούς του δικτύου υγείας INTERAMERICAN για δεύτερη γνώμη.

Το καινοτόμο Σύστημα Υγείας «bewell» προβλέπει ασφαλιστική κάλυψη ατυχήματος και σε πιο σύνθετη ασφάλιση για νοσηλεία, που περιλαμβάνει και ασθένεια.

Η κάλυψη αυτή παρέχεται 100% και υπό την προϋπόθεση της χρήσης και άλλου ασφαλιστικού φορέα, δημοσίου ή ιδιωτικού. Σε κάθε περίπτωση, το «bewell» χαρακτηρίζεται από την απεριόριστη ευελιξία ασφάλισης που παρέχει.

Το Σύστημα, στη βάση του τρίπτυχου «ελεγχόμενο κόστος υγείας - παροχή ποιοτικών υπηρεσιών - υποστήριξη υγιεινού τρόπου ζωής», διευρύνει τις επιλογές για την ασφάλιση υγείας προσφέροντας δυνατότητα εκατοντάδων συνδυασμών, προσαρμογής των καλύψεων σε οποιαδήποτε στιγμή στις εξελισσόμενες ανάγκες αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη, σε κάθε ηλικιακή φάση, καθώς και διαφορετικής κάλυψης των μελών μιας οικογένειας στο ίδιο συμβόλαιο.