A- A+
Με καπέλο 1 ευρώ οι έντυποι λογαριασμοί της ΔΕΗ από 1/12 - Οι δωρεάν εναλλακτικές
Με χρέωση 1 ευρώ θα επιβαρύνονται όλοι οι έντυποι λογαριασμοί της ΔΕΗ από την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η διοίκηση της επιχείρησης.

Όπως ανακοινώθηκε, η προμήθεια αυτή θα τεθεί σε ισχύ από την 01.12.2018 και θα αφορά όλους τους έντυπους λογαριασμούς, είτε πρόκειται για νοικοκυριά ή για επιχειρήσεις.

Ωστόσο, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Δωρεάν μόνο το e-bill

Από την άλλη πλευρά, με το κόστος του 1 ευρώ δε θα επιβαρύνονται οι καταναλωτές που θα επιλέξουν να λαμβάνουν το λογαριασμό τους ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας e-bill.

Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται ηλεκτρονικά. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Η ΔΕΗ σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της, και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έγχαρτων.

Επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

Οι εναλλακτικές

Εάν πάντως θέλετε να αποφύγετε τη χρέωση, πέραν της επιλογής του e-bill έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε πάροχο και να πετύχετε έκπτωση και στο κόστος του ρεύματος.

Στην ελληνική αγορά δραστηριοποιούνται σήμερα αρκετές εταιρείες προμήθειας ρεύματος, οι οποίες προσφέρουν ανταγωνιστικά τιμολόγια.

Στο πλαίσιο αυτό, κάθε καταναλωτής μπορεί να βρει το πρόγραμμα που τον συμφέρει καλύτερα και να εξοικονομήσει σημαντικά ποσά σε ετήσια βάση.

Μπορείτε να κάνετε σύγκριση όλων των τιμολογιών στις δύο παρακάτω πλατφόρμες:

Διαβάστε επίσης

* Νέες προσφορές στην αγορά ρεύματος - Ποιες εταιρείες παρέχουν έξτρα έκπτωση