A- A+
Eurobank: Ψώνια με 12% όφελος με την κάρτα YES VISA!
Αγορές με όφελος 12% στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας προσφέρει η κάρτα YES VISA! στους κατόχους της την ερχόμενη Κυριακή, ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 κερδίστε το 12% της αξίας των αγορών σας με την πιστωτική κάρτα YES VISA στο πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτας σας και αυξήστε το κέρδος που έχετε από εκπτώσεις ή άλλες προσφορές.

Η προσφορά ισχύει για αγορές στα συνεργαζόμενα καταστήματα των μεγαλύτερων εμπορικών κέντρων: Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνα Φλοίσβου.

Πώς λειτουργεί η κάρτα

Τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, χρησιμοποιείστε στις αγορές σας τη YES! Visa και συγκεντρώστε ευρώ που αντιστοιχούν σε:

  • 6% της αξίας των αγορών σας, επιπλέον εκπτώσεων και προσφορών στα συνεργαζόμενα καταστήματα των εμπορικών κέντρων με την σήμανση YES.
  • 3% της αξίας των συναλλαγών σας σε επιλεγμένα πρατήρια βενζίνης ΕΚΟ.
  • 2% της αξίας του λογαριασμού σας ηλεκτρικού ρεύματος ELPEDISON (εκτός ΕΕΤΗΔΕ), εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής του την πάγια εντολή μέσω της κάρτας.
  • 1% της αξίας για τις υπόλοιπες αγορές σας σε οποιαδήποτε επιχείρηση στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Εξαιρούνται οι πληρωμές σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (ηλεκτρική ενέργεια, ύδρευση, σταθερή τηλεφωνία, φυσικό αέριο, κλπ), πληρωμές προς το Δημόσιο, ΝΠΔΔ και Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (Υγείας και Σύνταξης) καθώς και οι συναλλαγές με εταιρείες στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών /Casino.

Η εξαργύρωση

Τα ευρώ που συλλέγετε μπορείτε να τα εξαργυρώσετε υπό τη μορφή έκπτωσης στις επόμενες αγορές σας, αποκλειστικά στα συνεργαζόμενα καταστήματα με το σήμα YES των εμπορικών κέντρων και σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

Δείτε ένα παράδειγμα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης ευρώ με χρήση της YES! Visa.