A- A+
Νέο προηγμένο κατάστημα της Eurobank στην Κεφαλονιά - Επέκταση σε όλη την Ελλάδα
Το νέο της κατάστημα στην Κεφαλονιά εγκαινίασε η Eurobank. Το κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση τα σύγχρονα πρότυπα τραπεζικής εξυπηρέτησης και αναδεικνύει την πελατοκεντρική προσέγγιση.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τα στελέχη της Eurobank είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πελάτες και εκπροσώπους τοπικών φορέων και οργανισμών και να τους ενημερώσουν για την αποδοτική εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού της τράπεζας.

Αυτή περιλαμβάνει την περαιτέρω ενίσχυση της χρηματοδότησης των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση και την ταχεία μείωση του αποθέματος μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων.

Αναμόρφωση δικτύου

Η λειτουργία του νέου καταστήματος στην Κεφαλονιά εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρείας αναμόρφωσης του δικτύου καταστημάτων, ένα πρόγραμμα που εξελίσσεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα.

Η ανάπτυξη του δικτύου γίνεται με βασικό άξονα την πελατοκεντρική αντίληψη της Eurobank και τη δέσμευσή της για ουσιαστική υποστήριξη των πελατών της, μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες και νέα προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες που δημιουργεί η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη εγκαινιαστεί νέο αντίστοιχο κατάστημα στη Μυτιλήνη, ξεκίνησε να λειτουργεί και νέο κατάστημα στην Εκάλη Αττικής και σταδιακά το πρόγραμμα επεκτείνεται σε όλη τη χώρα.