A- A+
Μεγάλη προσφορά επιβράβευσης go4more στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ - Κέρδος 20%
Εικοσαπλάσιους πόντους σε σχέση με το κανονικό θα κερδίζουν οι κάτοχοι καρτών της Εθνικής Τράπεζας για αγορές στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έως το τέλος Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, για τις αγορές σε ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, κλιματιστικά, σκούπες και σκούπες stick, που θα πραγματοποιηθούν από 26 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου, η τράπεζα θα προσφέρει 80 go4more πόντους ανά 1 ευρώ αγορών.

Οι πόντοι αυτοί αντιστοιχούν στο 20% της αξίας των αγορών και μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές σε οποιοδήποτε συνεργάτη της Εθνικής Τράπεζας.

Πως να κάνετε τις αγορές

Η προσφορά ισχύει για αγορές:

  • Στα φυσικά καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
  • Για τις OnLine δεσμεύσεις με παραλαβή των προϊόντων και χρέωση της συναλλαγής στην κάρτα στο φυσικό κατάστημα (collect@store)

Η απόδοση των επιπλέον πόντων αγοράς θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη της προωθητικής ενέργειας, στις 16/11/2018, ως εξής:

Κατά τη στιγμή διενέργειας της συναλλαγής αγοράς, θα αποδίδονται οι βασικοί πόντοι του Προγράμματος go4more (4 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), ενώ οι επιπλέον πόντοι (76 πόντοι για κάθε 1€ συναλλαγής), θα αποδοθούν στις 16/11/2018.