A- A+
Από πού συμφέρει η προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης ανάλογα με την κάρτα σας - Οδηγός
Χρήματα και πόντους για επόμενες αγορές προσφέρουν τα προγράμματα επιβράβευσης καρτών, σε όσους τις χρησιμοποιήσουν για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, ανάλογα με την κάρτα σας κερδίζετε ευρώ ή πόντους βάση της αξίας της συναλλαγής στο πρατήριο καυσίμων, που μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Με τον τρόπο αυτό, πληρώνοντας για το πετρέλαιο θέρμανσης με την κάρτα σας, ανταμείβεστε σε επόμενες αγορές στους συνεργάτες της τράπεζάς σας, καθώς πληρώνετε λιγότερο ή και καθόλου.

Οι προσφορές

Το επόμενο διάστημα, μετά και την έναρξη της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης στις 15/10, όλες οι τράπεζες αναμένεται να ενεργοποιήσουν νέες προσφορές επιβράβευσης.

Ήδη η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την αύξηση της επιβράβευσης για αγορές στα πρατήρια καυσίμων ΕΛΙΝ έως και τις 14/11.

Από την πλευρά της η Eurobank προσφέρει Επιστροφή 10% στο ποσό της εξαργύρωσης που θα κάνετε στα πρατήρια Aegean έως και τις 25/10.

Τέλος, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε πως για όλη τη διάρκεια της περιόδου διάθεσης του πετρελαίου, θα προσφέρει 5% επιστροφή στο λογαριασμό των πιστωτικών καρτών για αγορές σε επιλεγμένα πρατήρια AVIN.

Επιπλέον, με όλες τις κάρτες και εφόσον έχετε διαθέσιμο όριο στην πιστωτική σας, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σε έως και 9 άτοκες δόσεις.

Η επιβράβευση ανά πρόγραμμα

Σημαντικό ρόλο στο ύψος της επιβράβευσης που θα λάβετε παίζει το πρατήριο καυσίμων που θα επιλέξετε για την αγορά. του πετρελαίου

Κι αυτό διότι η επιβράβευση είναι μεγαλύτερη στους συνεργάτες κάθε προγράμματος.

Και για να μην ψάχνεστε, ετοιμάσαμε ένα πίνακα που δείχνει πόσους πόντους ή ευρώ θα κερδίσετε, ανάλογα με το πρόγραμμα επιβράβευσης της κάρτα σας και το πρατήριο που θα επιλεγεί.

Επιβράβευση ανά 100 ευρώ αγορών
Κάντε κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση