A- A+
Dines: Τέλος η επιβράβευση Shop&win από 1/12 - Ένταξη στο πρόγραμμα Bonus
Στην ένταξη όλων των καρτών Dines στο πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus και την κατάργηση του Shop&Win από την 1η Δεκεμβρίου, προχωρά η Alpha Bank.

Όπως έκανε γνωστό η τράπεζα, με στόχο την παροχή αναβαθμισμένων προνομίων και υπηρεσιών, από την 1 Δεκεμβρίου 2018 οι κάρτες Diners Club εντάσσονται στο Πρόγραμμα Βοnus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win.

Τι θα κερδίζετε

Με τη χρήση των καρτών σας Diners Club σε όλες τις καθημερινές σας αγορές, θα μπορείτε να συλλέξετε εύκολα Bonus πόντους και να τους εξαργυρώσετε επιλέγοντας ανάμεσα σε πλήθος υπηρεσιών και προϊόντων.

Ταυτόχρονα, σε όλες τις κάρτες Diners Club θα παρέχεται προνομιακή αναλογία συλλογής πόντων, διπλάσια από τη βασική του Προγράμματος. Δηλαδή:

  • 8 Bonus πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών στους μεγάλους συνεργάτες
  • 4 Bonus πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
  • 2 Bonus πόντοι ανά 1 ευρώ αγορών στις μη συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Επιπλέον, με την πρώτη σας αγορά σε επιχείρηση που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Bonus, η Alpha Bank θα σας κάνει δώρο 2.000 Bonus πόντους.

Παράλληλα θα μπορείτε να συγκεντρώνετε επιπλέον πόντους από τη συνολική σας συνεργασία με την Alpha Bank, όπως μέσω προθεσμιακών καταθέσεων με Bonus, στεγαστικών δανείων κ.λπ.

Μετατροπή των Shop&Win euros

Η διαδικασία αναβαθμίσεως θα ολοκληρωθεί μετά την 1 Δεκεμβρίου 2018, χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια αλλαγή στην κάρτα σας.

Όσα Shop&Win euros δεν εξαργυρωθούν έως την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα μετατραπούν αυτομάτως σε Bonus πόντους με αναλογία 1 Shop&Win euro = 500 Bonus πόντοι.

Στους μεγάλους συνεργάτες του προγράμματος Bonus οι 500 Bonus Πόντοι αντιστοιχούν σε 1 ευρώ έκπτωσης από το λογαριασμό σας. Ως εκ τούτου, δεν χάνεται η αξία των Shop&Win euros.