A- A+
Σε νέα ψηφιακή εποχή εισήλθε η Attica Bank - Ήλθε το Attica digital
Σε νέα ψηφιακή εποχή εισήλθε από τις 13 Οκτωβρίου η Attica Bank, προσφέροντας μεταξύ άλλων ανανεωμένο e-banking, αλλά και νέα εφαρμογή για το mobile banking.

Η Attica Bank συνεχώς εκσυγχρονίζεται και βρίσκεται δίπλα σας με μοναδικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών όλο το 24ωρο με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιούργησε μια νέα γενιά ψηφιακών υπηρεσιών με την ονομασία attica Digital, πλήρως αναβαθμισμένη, ασφαλής, σύγχρονη και φιλική στη χρήση επιδιώκοντας την κάλυψη των αναγκών σας και την διευκόλυνση των καθημερινών τραπεζικών σας συναλλαγών.

Αναλυτικότερα, το νέο πλέγμα ψηφιακών υπηρεσιών της τράπεζας, θα αποτελείται από:

  • Attica e-banking

Η Attica Bank στον browser του υπολογιστή, του smartphone ή του tablet

Πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας, με ταχύτητα και ασφάλεια από οποιαδήποτε σημείο έχετε σύνδεση στο Internet, με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις όλο το 24ωρο.

Δείτε το demo της νέας υπηρεσίας

  • Attica Mobile

Οι τραπεζικές συναλλαγές στο smartphone ή το tablet σας

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους προσωπικούς σας λογαριασμούς και περιηγηθείτε στις οθόνες του app για Apple iOS και Google Android, από το smartphone ή το tablet σας.

Δείτε το demo της νέας υπηρεσίας

  • Κωδικοί μίας χρήσης

H Attica Bank σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας μέσω του συστήματος Attica e-Banking και Attica Mobile εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με την εισαγωγή ενός Κωδικού Μιας Χρήσης που αποστέλλεται με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας τηλέφωνο (SMS Token).

Η υπηρεσία αποστολής Κωδικών μιας Χρήσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS (SMS Token) διατίθεται σε όλους τους Xρήστες του συστήματος e-Banking της Attica Bank.

  • Attica Bank Free Wi-Fi

Η Attica bank σας προσφέρει χωρίς καμία χρέωση την υπηρεσία Attica bank Free Wi-Fi για να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο internet από το smartphone, το tablet ή το laptop σας, όταν βρίσκεστε σε ένα από τα καταστήματα ή σε ένα εξωτερικό ΑΤΜ της Attica bank.

Μέσω της υπηρεσίας Attica bank Free Wi-Fi έχετε ελεύθερη πρόσβαση

Στα Social Media
Στην εφαρμογή Attica Mobile
Στο internet, με περιορισμό σε σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο.

  • Attica Bank ATM

H Attica bank σας προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο ΑΤΜ τόσο στα καταστήματά της όσο και σε εξωτερικά σημεία, όπου 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα και να πραγματοποιήσετε τις καθημερινές συναλλαγές σας.

Στα ΑΤΜ της Attica bank μπορείτε:

να ενημερωθείτε για τα υπόλοιπα των λογαριασμών και των πιστωτικών σας καρτών που έχετε στην Attica bank.
να πραγματοποιήστε ανάληψη μετρητών με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα
να κάνετε μεταφορές μεταξύ των λογαριασμών σας και καρτών σας

  • Τερματικές Συσκευές POS

Έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας; Τότε η πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες μέσω τερματικών συσκευών POS, είναι σίγουρα προτεραιότητά σας!

Επιλέξτε την Attica Bank, για να αποκτήσετε άμεσα τερματικό POS για την επιχείρησή σας και να βελτιώσετε το επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρετε. Εύκολα, γρήγορα, σε ανταγωνιστικές τιμές, με άμεση παράδοση.