A- A+
INTERAMERICAN: Νέα σειρά προϊόντων υγείας bewell
Μία νέα σειρά προϊόντων υγείας που υπόσχεται ένα ριζοσπαστικό για τα ελληνικά δεδομένο μοντέλο ασφάλισης, λάνσαρε η INTERAMERICAN.

Ο λόγος γίνεται για το Σύστημα Υγείας «bewell», που παρουσίασε στις 24 Σεπτεμβρίου και διαθέτει στην αγορά η εταιρεία, μετά από μια διετία μελέτης δεδομένων, προηγμένων διεθνών πρακτικών και τάσεων, λειτουργικής προετοιμασίας και σχεδιασμού.

Το νέο σύστημα εξατομικεύει απόλυτα την ασφάλιση υγείας, καθώς παρέχει απεριόριστη ευελιξία ασφαλιστικών επιλογών, αναδεικνύει ως καθοριστική τη συμβολή του ασφαλιζομένου στη σύνθεση του συμβολαίου.

Σύστημα τριών πυλώνων

Το «bewell» αποτελεί μια συνισταμένη πρόταση, που βασίζεται σε τρεις πυλώνες για πληρέστερη ασφάλιση υγείας και καλύτερη ποιότητα ζωής, οι οποίοι είναι:

• Η εξατομικευμένη ασφάλιση μέσω πλήθους συνδυαστικών επιλογών (εκατοντάδων), που προσαρμόζονται στις πραγματικές οικονομικές ανάγκες και δυνατότητες σύμφωνα με τις επιλογές του ασφαλιζομένου, έτσι ώστε να διασφαλίζεται μια πλήρως ελεγχόμενη διαχείριση και ο περιορισμός του κόστους.

Ταυτόχρονα, παρέχονται εκπτώσεις σε υπηρεσίες και ασφαλιστικές καλύψεις, ενώ περιορίζεται η συμμετοχή του πελάτη στις δαπάνες.

• Η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες μέσω υποδομών και συνεργασιών, που εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου ιατρικές, διαγνωστικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες και υποστηρίζονται με ολοκληρωμένη αντιμετώπιση περιστατικού.

• Η δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής, βασισμένου στη συγκροτημένη πρόληψη: τη σωστή διατροφή, τη σωματική άσκηση, την υγιεινή και την ανάπτυξη γνώσεων για την υγεία και ευζωία.

Απεριόριστο εύρος επιλογών

Το πάζλ για τη σύνθεση μιας ποιοτικής ασφάλισης υγείας με το Σύστημα «bewell» περιλαμβάνει έξι τομείς επιλογών:

  • ιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις
  • επείγοντα περιστατικά
  • επιδόματα υγείας
  • νοσηλεία λόγω ασθένειας ή ατυχήματος
  • νοσηλεία μόνο μετά από ατύχημα
  • φάρμακα

Ο εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός δυνητικών συνδυασμών και οι νέες καλύψεις που προτείνονται, παρέχουν μοναδικές δυνατότητες προσαρμογής της ατομικής ασφάλισης, ακόμη και σε συμβόλαια για περισσότερα μέλη (οικογένειας ή ομάδας ατόμων).

Ειδικότερα, οι παρεχόμενες εκπτώσεις σε οικογενειακή ασφάλιση, καθώς και οι εκπτώσεις οι σχετικές με τον τρόπο πληρωμής και τους συνδυασμούς καλύψεων, υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα-διαφορετικότητα κάθε συμβολαίου.

Κέντρο αναφοράς των έξι τομέων εφαρμογής του Συστήματος «bewell» της INTERAMERICAN αποτελεί η γνωστή Γραμμή Υγείας 1010 της εταιρείας.