A- A+
Taste of Athens: Δωρεάν φαγητό με το my Alpha wallet
Ένα πιάτο δωρεάν προσφέρει η Alpha Bank σε όσους κατεβάσουν στο κινητό τους το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της my Alpha wallet. Κλήρωσης για 100 διπλές προσκλήσεις.

Tο Taste of Athens, το σημαντικότερο γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο, που διοργανώνεται σε περισσότερες από είκοσι μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη, έρχεται και στην Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση

Αν διαθέτετε την εφαρμογή my Alpha wallet, τότε έχετε την αποκλειστική δυνατότητα να μπείτε στην κλήρωση για μια από τις 100 διπλές προσκλήσεις, πραγματοποιώντας μια συναλλαγή Tap n’ Pay.

Για να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση, αρκεί να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη ανέπαφη συναλλαγή με το Tap n' Pay σε τερματικό αποδοχής καρτών με το σήμα contactless, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα σας.

Η ενέργεια ισχύει από 1.9.2018 έως 15.9.2018 και η κλήρωση θα διενεργηθεί στις 18.9.2018.

Δώρο το πρώτο πιάτο

Επιπλέον, κατεβάστε και ενεργοποιήστε την εφαρμογή my Alpha wallet κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Taste of Athens και η Alpha Bank σας προσφέρει το πρώτο πιάτο αξίας 9 ευρώ.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Alpha Bank, επωφεληθείτε από το wifi και εκπρόσωποι της Τραπέζης είναι στην διάθεσή σας για να σας συστήσουν το my Alpha wallet & να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

Η προσφορά ισχύει και για όσους είναι ήδη κάτοχοι του my Alpha wallet και κάνουν τις πληρωμές τους με το Tap n' Pay στα εστιατόρια του φεστιβάλ Taste of Athens.