A- A+
Αυξήσεις επιτοκίων από το ΤΠΔ στις προθεσμιακές
Επιτόκια που φτάνουν έως και το 6,30% σε ορισμένες περιόδους εκτοκισμού προσφέρει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ΤΠΔ) στις ανανεωμένες προθεσμιακές καταθέσεις που ισχύουν από τις 17/10.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ
Ολες οι προθεσμιακές καταθέσεις ΕΔΩ
Συγκεκριμένα, η διοίκηση της τράπεζας προχώρησε σε αυξήσεις των αποδόσεων έως και 30 μονάδες βάσης στους λογαριασμούς προθεσμίας που διαθέτει στο αποταμιευτικό κοινό.

Αναλυτικότερα, η τράπεζα προσφέρει προθεσμιακές καταθέσεις με καταβολή των τόκων στη λήξη της συμφωνημένης διάρκειάς τους, με τις εξής αποδόσεις:


Καταθέσεις με αυξανόμενο επιτόκιο

Επιπλέον, η διοίκηση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων προχώρησε σε μείωση του ελάχιστου ποσού αποταμίευσης στην προθεσμιακή κατάθεση μηνιαίου εισοδήματος, διάρκειας 16 μηνών, το οποίο πλέον βρίσκεται στις 15.000 ευρώ.

Τα επιτόκια του προϊόντος αυτού αυξάνονται κάθε μήνα, επιβραβεύοντας τον καταθέτη, ενώ η καταβολή των τόκων γίνεται κάθε μήνα.

Σημαντικό πλεονέκτημα της κατάθεσης αυτής είναι ότι ο πελάτης έχει το δικαίωμα ολικής ανάληψης των κεφαλαίων του χωρίς ποινή, στην επέτειο της κατάθεσης κάθε μήνα.

Τα επιτόκια ξεκινούν τον πρώτο μήνα από το 4,20% και φτάνουν στον τελευταίο μήνα της κατάθεσης, τον 16ο στο 6,30%.

Για να συγκρίνετε τα επιτόκια όλων των τραπεζών χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης του Moneyonline.gr.