A- A+
POS με προμήθεια 0% από τη Viva για εμπόρους

Μηδενικές προμήθειες στις συναλλαγές που περνούν από το POS τους θα προσφέρει η Viva σε εμπόρους πελάτες της έως και το τέλος του χρόνου.

Συγκεκριμένα, όσοι διαθέτουν e-shop ή φυσικό κατάστημα μπορούν να κερδίζουν τις προμήθειες που καταβάλλουν στη Viva για την εκκαθάριση των συναλλαγών, έως και τον πλήρη μηδενισμό τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για συναλλαγές που θα περάσουν από τα τερματικά της Viva έως και τις 31/12/2018, χωρίς να διευκρινίζεται από την εταιρεία εάν θα υπάρξει παράταση και στο 2019.

Πώς λειτουργεί

Η Viva κάθε εβδομάδα σας επιστρέφει χρήματα από τις προμήθειες που σας κρατάει.

Συγκεκριμένα, επιστρέφονται οι προμήθειες που αντιστοιχούν στο ποσό που δαπανά η επιχείρηση για αγορές με τη χρεωστική κάρτα Viva Company Debit.

Αν για παράδειγμα ο έμπορος εισέπραξε 500 ευρώ μέσω του Viva τερματικού και δαπάνησε 500 ευρώ με τη χρεωστική του κάρτα, τότε θα λάβει πίσω το 100% των προμηθειών.

Αν δαπανήσει 250 ευρώ, θα λάβει πίσω τις προμήθειες για τα 250 ευρώ πωλήσεων που πραγματοποίησε.

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Η προσφορά ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2018 για όλους τους εμπόρους λιανικής για εκκαθάριση συναλλαγών Ευρωπαίων καταναλωτών με κάρτες Visa/ Mastercard/ Maestro

Ισχύει τόσο για συναλλαγές με φυσική παρουσία κάρτας μέσω των Viva Card terminals όσο και για αποδοχή πληρωμών ηλεκτρονικού εμπόριου (e-shop)

Αποκλειστική Προϋπόθεση χρήσης της προσφοράς και της μηδενικής προμήθειας εκκαθαρισης συναλλαγών είναι η χρήση των εισπράξεων με τη Viva Company Debit Card.