A- A+
Eurolife ERB: Περπατήστε και κερδίστε στην ασφάλισή σας
Το πρώτο ασφαλιστικό προϊόν στην Ελλάδα που συνδυάζει τη νοσοκομειακή κάλυψη με τη φυσική άσκηση, παρέχοντας έκπτωση σε όσους περπατούν ...αρκετά, προσφέρει η Eurolife ERB.

Μέσω της χρήσης της ειδικής εφαρμογής για κινητά “Walk to Win”, οι ασφαλισμένοι στην εταιρεία με το πρόγραμμα «Premium Νοσοκομειακό Β’ - 1500 Economy», ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μοναδικές επιβραβεύσεις ανάλογα με τις επιδόσεις του.

Η επιβράβευση

Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν δώρα, εκπτωτικά κουπόνια και, φυσικά, μειωμένα ασφάλιστρα, που σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνουν έως και τα 25 ευρώ το χρόνο.

Το προϊόν θα λειτουργήσει πιλοτικά για τους επόμενους μήνες, αποκλειστικά για νέους πελάτες της Eurolife ERB και σε συνεργασία με συγκεκριμένο αριθμό συνεργατών.

Στους άμεσους στόχους της Eurolife ERB είναι η επέκταση του προγράμματος στο σύνολο των ασφαλισμένων της, αλλά και η αναζήτηση νέων ευκαιριών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊοντικών προτάσεων και υπηρεσιών, προς όφελος των ασφαλισμένων της.

Την εφαρμογή μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε τόσο με κινητά της Apple, όσο και συσκευές που υποστηρίζουν το σύστημα Android.

Διαβάστε επίσης

* Νέα app θα μειώνουν τα ασφάλιστρα ζημιών και υγείας με βάση τις κινήσεις του χρήστη