A- A+
go4more: Κερδίστε €50 με ένα σχόλιο στο facebook
Τη δυνατότητα να κερδίσουν μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ έχουν οι πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, απλά με την ανάρτηση ενός σχολίου τους στη σελίδα του προγράμματος επιβράβευσης στο facebook.

Τα μέλη του Προγράμματος go4more της Εθνικής Τράπεζας που θα επισκεφθούν τη Σελίδα του στο www.facebook.com/go4more.gr και πραγματοποιήσουν ένα σχόλιο, λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση.

Το σχόλιο μπορεί να έχει είτε τη μορφή κειμένου, είτε να γίνει με τη χρήση φωτογραφίας μαζί με κείμενο – αποκλειστικά κάτω από αυτό το δημοσίευμα.

Η ανάρτησή τους θα πρέπει να έχει γίνει έως και τις 30/06/2018 (ώρα λήξης την 24.00).

Το δώρο

Σε κάθε νικητή αντιστοιχεί 1 δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί, μέσω ενός μοναδικού κωδικού παραγγελίας που αντιστοιχεί σε κάθε έναν από τους δέκα νικητές, αποκλειστικά και μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.swimarena.gr μέχρι και τις 30/09/2018.

Κάθε δωροεπιταγή:

- Είναι προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα.

- Εξαργυρώνεται πλήρως και για το σύνολο του ποσού, καθώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για αγορές προϊόντων μικρότερης αξίας από το ποσό της δωροεπιταγής

Η κλήρωση

Κάθε πελάτης της τράπεζας συμμετέχει στην Κλήρωση με το Facebook profile του μόνο μία φορά, ανεξάρτητα από το πλήθος των σχολίων που έχει πραγματοποιήσει και έχουν αναρτηθεί.

Η Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 04/07/2018 και ώρα 13:00 στα γραφεία της Διοργανώτριας, Πραξιτέλους 12 – 3ος όροφος, με την παρουσία εκπροσώπου της Διοργανώτριας καθώς και Συμβολαιογράφου.

Κατά την Κλήρωση, από τους Συμμετέχοντες θα αναδειχθούν δέκα (10) νικητές. Παράλληλα, θα αναδειχθούν και δέκα (10) επιλαχόντες.