A- A+
Τρ. Πειραιώς: Νέα σειρά Α/Κ για επενδύσεις εκτός Ελλάδος
Μία σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων με θεματοφυλακή εκτός Ελλάδος προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της, διευρύνοντας τις επενδυτικές τους επιλογές.

Ο ελληνικός όμιλος ανακοίνωσε τη έναρξη συνεργασίας με την M&G Investments, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες διεθνώς στη διαχείριση επενδύσεων, για τη διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Τα νέα προϊόντα

Η συμφωνία προβλέπει τη διάθεση των επενδυτικών προϊόντων της M&G Investments στους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς συμπεριλαμβανομένων των:

  • M&G Optimal Income Fund
  • M&G Optimal Income Fund
  • M&G (Luxembourg) Conservative Allocation Fund
  • M&G (Luxembourg) Dynamic Allocation Fund

Οι περιορισμοί των CC

Σημειώνεται ότι τα συγκεκριμένα αμοιβαία κεφάλαια μπορούν να αγοραστούν μόνο από νέο χρήμα που προέρχεται από είτε από λογαριασμούς του εξωτερικού ή από ρευστοποίηση άλλων αμοιβαίων κεφαλαίων με θεματοφυλακή εκτός Ελλάδος.

Με τη νέα συνεργασία οι εταιρίες διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων που αντιπροσωπεύει η Τράπεζα Πειραιώς ανέρχονται στις 14, εμπλουτίζοντας το εύρος των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της.

Αναλυτικότερα, οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς μπορούν να επιλέξουν από τα κορυφαία προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων διαχείρισης στον κόσμο και συγκεκριμένα από εταιρείες όπως:

-BNP
-Goldman Sachs
-JP Morgan
- Blackrock
-Schroder
-Franklin Templeton
-Amundi
-NN
-Invesco
-Pimco
-Pictet
-Pioneer
-Calamos
-M & G Investments

Ποια είναι η M & G

Η M & G Investments είναι ο παλαιότερος οίκος διαχείρισης αμοιβαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ τα 3 Α. Κ. (M&G Optimal Income Fund, M&G (Lux) Conservative Allocation Fund και M&G (Lux) Dynamic Allocation Fund) είναι τα 3 κορυφαία στο είδος τους παγκοσμίως.

H M&G διαθέτει εμπειρία άνω των 85 ετών στη διαχείριση κεφαλαίων θεσμικών και ιδιωτών πελατών παρέχοντας ευρύ πεδίο επενδυτικών επιλογών σε μετοχές, ομόλογα, ακίνητη περιουσία, κλπ.

Εδρεύει στο Λονδίνο, απασχολεί στο δυναμικό της περισσότερα από 2.000 καταξιωμένα στελέχη παγκοσμίως σε 16 χώρες, διαχειριζόμενη κεφάλαια σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Με στοιχεία 31 Δεκεμβρίου 2017, η εταιρεία M&G Investments διαχειρίζεται κεφάλαια πελατών που υπερβαίνουν τα £298 δισ. (€324δισ.).

Η εταιρία διαχείρισης M&G είναι βασικό μέλος του Ομίλου Prudential Plc στη Μεγάλη Βρετανία και Ευρώπη.