A- A+
Άνοιξε γραφείο στην Κίνα η Marfin Popular Bank
Σε πλήρη λειτουργία του νέου Γραφείου Αντιπροσωπείας της στην Κίνα τις επόμενες μέρες προχωρεί η Marfin Popular Bank, μετά και την έκδοση της σχετικής άδειας από τις αρμόδιες Κινεζικές τραπεζικές αρχές.

Το Γραφείο Αντιπροσωπείας θα στεγάζεται σε ένα από τα πιο γνωστά και εντυπωσιακά κτίρια του Πεκίνου, το China World Trade Center.

Η πλήρης ανακαίνιση των νέων γραφειακών χώρων στα πρότυπα της Marfin Popular Bank ολοκληρώνεται, ενώ έχουν επιλεγεί ήδη τα στελέχη που θα το πλαισιώνουν.

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη», ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Marfin Popular Bank Χ. Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Κίνα εξελίσσεται σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες στον Κόσμο και το Γραφείο Αντιπροσωπείας μας θα είναι η γέφυρά μας με την αγορά αυτή. Με την παρουσία μας στην Κίνα θα υποστηρίξουμε, επίσης, τις προσπάθειες διαφόρων συνεργατών μας για προώθηση των υπηρεσιών τους και προϊόντων τους στην τεράστια αυτή αγορά.

«Το γραφείο μας, που θα στελεχώνεται με έμπειρο προσωπικό, θα βοηθήσει στις προσπάθειες προσέλκυσης κινεζικών επενδύσεων στην Κύπρο, αλλά και προς τις άλλες 10 χώρες που έχει παρουσία ο όμιλος Μarfin Popular Bank» κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

Η Τράπεζα, είναι χορηγός του συνεδρίου «China offshore summit 2011- Global Investment Strategies, For a Going Global China», που θα πραγματοποιηθεί στη Shanghai στις 26-27 Οκτωβρίου και τις εργασίες του θα τις παρακολουθήσει αντιπροσωπία του ομίλου Μarfin Popular Bank.