A- A+
Κουπόνι 360 ευρώ για γρήγορο ίντερνετ σε 140.000 νοικοκυριά - Η διαδικασία
Νέο πρόγραμμα επιδότησης ύψους 360 ευρώ σε ετήσια βάση ενεργοποιήθηκε από το υπουργείο ψηφιακής πολιτικής, για την ενεργοποίηση συνδέσεων ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, με οπτική ίνα.

Μέχρι και τις αρχές Ιουλίου οι τηλεπικοινωνιακές εταιρείες θα διαθέτουν εμπορικά τις υπηρεσίες που θα μπορούν να επιδοτηθούν με το συγκεκριμένο κουπόνι σε συγκεκριμένες περιοχές.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η περιοχή που διαμένετε να διαθέτει δίκτυο οπτικών ινών. Ελέγχετε εδώ αν τακτά χρονικά διαστήματα εάν εντάσσεται στη σχετική λίστα η περιοχή σας.

Η υπηρεσία

Η SFBB (Superfast Broadband) υπηρεσία είναι η λιανική υπηρεσία ηλεκτρονικών επικοινωνιών οποιασδήποτε μορφής (1-, 2-, 3- ή 4-play) που περιλαμβάνει τουλάχιστον τα ακόλουθα:

  • Τον απαραίτητο τερματικό εξοπλισμό (modem/router) για τη λειτουργία της,
  • Πρόσβαση προς το Internet με πραγματική ταχύτητα καθόδου τουλάχιστον 100Mbps,

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες (φυσικά πρόσωπα περιλαμβανομένων και επιτηδευματιών, που δεν έχουν λάβει πάνω από 200.000 ευρώ ενισχύσεις την τελευταία τριετία, που επιθυμούν να αποκτήσουν μια SFBB υπηρεσία σε οποιαδήποτε από τις περιοχές όπου είναι διαθέσιμη.

Οι προσφορές

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές SFBB υπηρεσιών όλων των τηλεπικοινωνιακών παρόχων που προσφέρονται στη διεύθυνσή σας και να εντοπίσετε τη συγκεκριμένη προσφορά που σας ενδιαφέρει, με κριτήριο τις ανάγκες ή/και τις δυνατότητές σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στη δράση και να εκδώσετε το Κουπόνι Συμμετοχής σας, το οποίο θα μπορείτε να εξαργυρώσετε μόλις δημοσιευτεί οποιασδήποτε προσφορά SuperFast BroadBand υπηρεσίας στην περιοχή σας.

Οι εγγεγραμμένοι στη δράση δικαιούχοι ενημερώνονται με email αμέσως μόλις δημοσιευτεί προσφορά στην περιοχή τους και ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εξαργύρωσης του Κουπονιού τους.

Το ύψος της επιδότησης

To SFBB κουπόνι έχει συνολική οικονομική αξία που καλύπτει τις ακόλουθες παροχές:

  • Διαδικτυακή σύνδεση υπερυψηλής ταχύτητας που επιδοτείται με 13€/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών
  • Εφάπαξ κόστος σύνδεσης που επιδοτείται με 48€

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελουμένους επιδοτούνται για 24 μήνες από την ημερομηνία εξαργύρωσης του SFBB κουπονιού.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός πρόσβασης στο διαδίκτυο (modem/router) αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της SFBB υπηρεσίας που αποκτάτε, η οποία και ενεργοποιείται μόνο μετά την παραλαβή του.

Η έκδοση του κουπονιού

Εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας της δράσης, μπορείτε να εκδώσετε τον μοναδικό κωδικό του SFBB κουπονιού που σας αντιστοιχεί, με χρήστη των διαπιστευτηρίων (username/password) του πληροφοριακού συστήματος TAXISNET της ΑΑΔΕ.

Το SFBB κουπόνι είναι εξαργυρώσιμο μέχρι την 31η Μαρτίου 2019. Τα SFBB κουπόνια που δεν θα έχουν ενεργοποιηθεί έως την 31η Μαρτίου 2019 ακυρώνονται.

Η καταληκτική ημερομηνία εξαργύρωσης δύναται να παραταθεί με απόφαση της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Τομέα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία στη διεύθυνση που επιθυμείτε, ωστόσο θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το SFBB κουπόνι συσχετίζεται με έναν μόνο ωφελούμενο και μία μόνο ταχυδρομική διεύθυνση και θα πρέπει απαραιτήτως να ταυτίζονται με τον αντισυμβαλλόμενο του τηλεπικοινωνιακού παρόχου και τη διεύθυνση λειτουργίας της σύνδεσης που θα αναγράφονται στο τηλεπικοινωνιακό συμβόλαιο που θα υπογράψετε.