A- A+
Eurobank: Νέο app αποταμίευσης για παιδιά
Μαθήματα αποταμίευσης για παιδιά προσφέρει η Eurobank μέσω νέας εφαρμογής που δημιούργησε και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας δωρεάν.

Η Κουμπαρούπολη app είναι μια δωρεάν διαδραστική εφαρμογή που σας βοηθά να μάθετε στο παιδί σας την αξία της αποταμίευσης. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού.

Είναι πιστοποιημένη από παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους.

Μαθαίνει να αποταμιεύει παίζοντας

Η Κουμπαρούπολη είναι μια εικονική πόλη. Με την καθοδήγησή σας το παιδί περιηγείται στο ταχυδρομείο, την αγορά, τη σχολή και την τράπεζα και δημιουργεί τον δικό του ψηφιακό κουμπαρά.

Βάζει στόχους, αποταμιεύει και μαθαίνει να προγραμματίζει τα οικονομικά του ώστε να τους εκπληρώσει, πάντα με την έγκρισή σας.

Μέσα από την επιβράβευση, εκπαιδεύεται στη σωστή διαχείριση των χρημάτων του και αποκτά πειθαρχία, τάξη, υπομονή και υπευθυνότητα.

Ο παραδοσιακός κουμπαράς

Η εφαρμογή Κουμπαρούπολη app μεταφέρει την κληρονομιά του παραδοσιακού μεταλλικού κουμπαρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το παιδί αποταμιεύει και διαχειρίζεται εικονικά χρήματα με τον ψηφιακό κουμπαρά του.

Με την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) σκανάρετε με το κινητό σας τον πραγματικό κουμπαρά και τον μετατρέπετε σε ψηφιακό.

Με αυτό τον τρόπο η εφαρμογή κάνει την εμπειρία των παιδιών ακόμη πιο συναρπαστική.

Ασφαλής πρόσβαση και πιστοποίηση

Για να έχει πρόσβαση το παιδί στην εφαρμογή, εισάγετε κάθε φορά ένα PIN, ενώ η περιήγησή του στην Κουμπαρούπολη γίνεται με τη δική σας επίβλεψη. Έτσι έχετε πάντα τον έλεγχο.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν σύνδεσμοι προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, ούτε προβάλλονται διαφημίσεις.

Το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο της εφαρμογής Κουμπαρούπολη app είναι πιστοποιημένο από παιδαγωγούς και παιδοψυχολόγους της Εταιρείας Σχολικής Οικογενειακής Συμβουλευτικής και Έρευνας.