A- A+
Ξεκίνησαν οι προσφορές επιβράβευσης για καλοκαιρινά ταξίδια πληρώνοντας με κάρτα
Ξεκίνησαν οι προσφορές των τραπεζών για τις καλοκαιρινές διακοπές, για τους κατόχους των καρτών των τραπεζών. Τι κερδίζουν με το πλαστικό χρήμα.

Από κοινού με τους συνεργάτες οι τράπεζες λάνσαραν τις πρώτες καλοκαιρινές προσφορές που αφορούν ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κάτοχοι των καρτών απολαμβάνουν μεγαλύτερη επιβράβευση στις πληρωμές του και καλύτερες τιμές.

Αναλυτικότερα, οι νέες προσφορές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

  • Alpha Bank

Κλείστε τα εισιτήριά σας στην Aegean και την Olympic Air κάθε Τετάρτη όλο τον Ιούνιο και κερδίστε 10 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ έναντι 4 πόντων που ισχύει κανονικά.

Η προσφορά ισχύει για τις Τετάρτες 6, 13, 20 & 27 Ιουνίου.

Επιπλέον, αποκτήστε δωρεάν εισιτήρια, εξαργυρώνοντας τις ίδιες ημέρες λιγότερους Bonus πόντους. Συγκεκριμένα:


  • Τράπεζα Πειραιώς

Οργανώστε τις διακοπές μέσω της υπηρεσίας Yellow Tours της Τράπεζας Πειραιώς και κερδίστε διπλάσια επιβράβευση σε yellows.

Συγκεκριμένα, θα κερδίζετε 20 yellows για κάθε 1 ευρώ αγορών με όλες τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Η προσφορά ισχύει από 1 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου 2018 και περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το yellow tours αναφορικά με ακτοπλοϊκά/αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, πακέτα ταξιδιών κτλ.

Επιπλέον, μπορείτε να εξαργυρώνετε τα yellows που έχετε συγκεντρώσει και να κερδίσετε έκπτωση 2 ευρώ για κάθε 1.000 yellows στο Yellow Tours.

Η εξαργύρωση γίνεται τηλεφωνικά στο yellow tours, πληρώνοντας την κράτηση μέσω τηλεφώνου με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Τηλέφωνο 210-7257662-3


  • Εθνική Τράπεζα

Διοργανώνει κλήρωση με έπαθλο ταξίδια για όσους χρησιμοποιήσουν τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα go4more τον Ιούνιο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπείτε στην κλήρωση είναι να έχετε συγκεντρώσει από 1/6 έως και 30/6 1.000 go4more πόντους από όλες τις συναλλαγές σας.

Κάθε go4more πόντος, πάνω από τους χίλιους (1.000) ισοδυναμεί με μία (1) πρόσθετη συμμετοχή στην Κλήρωση (π.χ. 1.000 go4more πόντοι = 1 συμμετοχή, 1.001 go4more πόντοι = 2 συμμετοχές, 1.010 go4more πόντοι ένδεκα 11 συμμετοχές κ.ο.κ.).

Το έπαθλο που θα κερδίσουν δύο τυχεροί είναι το εξής:

Διαμονή σε Δίκλινο Standard δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωϊνό και βραδινό) για διάρκεια 5 ημερών (4 νύχτες) από τις 05/09/2018 έως και τις 09/09/2018 στο ξενοδοχείο Amaronda Resort & Spa(https://www.amarondaresort.com/el/).


  • Eurobank

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Επιστροφή 5% προσφέρουν οι κάρτες Eurobank για αγορές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων με προορισμό της Κυκλάδες, από τις εταιρείες Fast Feriies και Aegean Speed Lines.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας Eurobank, που συμμετέχει στο πρόγραμμα Επιστροφή.

Τα ευρώ που κερδίζετε μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης της τράπεζας.

- Ξενοδοχεία

Επιπλέον, το πρόγραμμα €πιστροφή επιβραβεύει και τις διακοπές σας με το πρόγραμμα €πιστροφή Hotels και σας επιστρέφει έως και 20% σε ευρώ σε περισσότερα από 600 ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, βουνό ή και θάλασσα κάντε το με οδηγό το πρόγραμμα €πιστροφή Hotels και κερδίστε πραγματικά ευρώ. Δ

Διαλέξτε ένα από τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πληρώστε με κάρτα Eurobank, συγκεντρώστε ευρώ και εξαργυρώστε τα στο επόμενο ταξίδι ή σε αγορές σας σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Δείτε τα ξενοδοχεία

Τέλος, για κρατήσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορείτε να πληρώσετε σε έως και 6 άτοκες δόσεις και να κερδίσετε 1% Επιστροφή.