A- A+
Πρόβλημα στις πληρωμές με κάρτες Visa την Παρασκευή - Επιδιορθώθηκε λέει η εταιρεία
Πρόβλημα στις συναλλαγές με κάρτες Visa παρουσιάστηκε σε όλη την Ευρώπη την Παρασκευή, λόγω τεχνικού προβλήματος στα συστήματα του οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβλήματα έχουν και κάποιες κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν στην Ελλάδα. Η δυσλειτουργία ξεκίνησε στη Βρετανία και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όπως ανακοίνωσε η Visa, από τα ξημερώματα του Σαββάτου τα συστήματά της λειτουργούν «πλήρως και κανονικά», μετά την αποκατάσταση της ηλεκτρονικής βλάβης που παρουσιάστηκε.

Αποκατάσταση προβλήματος

«Οι κάτοχοι Visa μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιούν διότι αυτή τη στιγμή λειτουργούμε σε επίπεδα που πλησιάζουν στα κανονικά», ανακοίνωσε η εταιρεία στον λογαριασμό της στο Twitter.

Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που δημιούργησε η βλάβη σε πολλές χώρες της Ευρώπης, η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

«Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλες οι κάρτες Visa θα λειτουργούν με αξιοπιστία 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Σήμερα ήμασταν πολύ μακριά από τον στόχο αυτό», παραδέχθηκε.