A- A+
Κουζινικά σκέυη με επιβράβευση από τις κάρτες
Νέες προσφορές επιβράβευσης και εξαργύρωσης μέσω των προγραμμάτων τους για τις κάρτες, για την αγορά ειδών για την κουζίνα, ενεργοποίησαν Alpha Bank και Eurobank.

Οι νέες προσφορές απευθύνονται στους κατόχους των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών των δύο τραπεζών, που συμμετέχουν στα προγράμματα επιβράβευσης Bonus και Επιστροφή αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα, οι προσφορές έχουν ως εξής:

  • Alpha Bank

Στα καταστήματα Zoulovits επιλέξτε κομψά είδη σερβιρίσματος για να δώσετε μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας ή για να προσφέρετε ένα όμορφο δώρο και αποκτήστε τα δωρεάν, μόνο με εξαργύρωση Bonus πόντων.

  • Eurobank

Κάνετε τις αγορές σας σε επιλεγμένα καταστήματα Cookshop από 16/5 έως και 31/5 με πιστωτικές kai χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κερδίστε 10% €πιστροφή.

Το ποσοστό θα μειωθεί από την επόμενη ημέρα σε επίπεδα που θα ανακοινώσει η τράπεζα. Η προσφορά ισχύει και στις online αγορές.

Τα ευρώ που συγκεντρώνετε μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε οποιαδήποτε από τις 8.000 επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.