A- A+
Eurobank: Τηλεοράσεις με 20% Επιστροφή από το ΠΛΑΙΣΙΟ
Επιστροφή 20% στις αγορές τηλεοράσεων αξίας 499 ευρώ και άνω θα λαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών της Eurobank έως και τις 2 Ιουνίου στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Η προσφορά 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές, που θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα από 21/05 έως και 02/06/2018 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Οι τρόπο αγοράς

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε online στο www.plaisio.gr, ή σε φυσικό κατάστημα ή τηλεφωνικά στο 800-11-12345.

Η προσφορά ισχύει για αγορά ενός (1) τεμαχίου ανά πελάτη.

Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε αντιστοιχούν στο 20% επί της αξίας αγοράς των ως άνω τηλεοράσεων και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος €πιστροφή.

Τι εξαιρείται

Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν θα ισχύει:

- όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μια κάρτες Eurobank , δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank,.

- όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή,.

- σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο, εκτός από την έκπτωση που προσφέρεται από το Πλαίσιο, στην οποία περίπτωση αναγράφεται ευκρινώς η τελική τιμή με διακριτή διαγραφή της αρχικής τιμής.

- στα προϊόντα που πωλούνται από το Stock House.

Στις υπόλοιπες αγορές σας στο Πλαίσιο με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% €πιστροφή.