A- A+
H PayPal λάνσαρε τις υπηρεσίες και στα ελληνικά - Τι προσφέρει στους χρήστες
Στα ελληνικά θα διαθέτει πλέον τις υπηρεσίες της η PayPal, καθώς η χώρα μας είναι μία από τις πρώτες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, που λανσάρει την τοπική γλώσσα.

Η τοπική γλωσσική προσαρμογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κάνει την PayPal ακόμα πιο εύχρηστη για τους Έλληνες αγοραστές και πωλητές.

Ωστόσο, για εκείνους που επιθυμούν να συνεχίσουν να κάνουν χρήση της PayPal στην αγγλική γλώσσα, υφίσταται η δυνατότητα της εν λόγω επιλογής.

Όλες οι αλλαγές

Οι χρήστες στην Ελλάδα θα διαθέτουν άμεση πρόσβαση στην τοπική ιστοσελίδα, και εν ευθέτω χρόνω και στην mobile εφαρμογή της PayPal, στην ελληνική γλώσσα.

Η ενέργεια αυτή συμπεριλαμβάνει προσαρμογή στην τοπική γλώσσα των κάτωθι λειτουργιών και χαρακτηριστικών: δημιουργία λογαριασμού, διαχείριση πληρωμών και προσωπικού προφίλ.

Επιπλέον, παρέχονται στα ελληνικά πληροφορίες σχετικά με το πως οι αγορές εκείνες που πληρούν τις προϋποθέσεις, δύνανται να παραμένουν καλυμμένες μέσω της Προστασίας Αγοραστή σε περίπτωση προβλήματος.

Πληροφόρηση στα ελληνικά υπάρχει και για το πώς να διεκδικήσουν την κάλυψη εξόδων επιστροφής παραγγελίας για όσες αγορές το δικαιούνται, απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα, θέματα επικοινωνίας και marketing, καθώς και newsletters, τα οποία ανακοινώνουν νέες συνεργασίες και προσφορές σε εγχώρια και διεθνή ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το κέντρο βοήθειας

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Support) εξακολουθεί να διατίθεται αποκλειστικά στα αγγλικά, εντούτοις τα άρθρα του Προσωπικού Κέντρου Βοήθειας (self-help center) της PayPal είναι πλέον προσβάσιμα στην ελληνική γλώσσα για τους εγγεγραμμένους χρήστες.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πως εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές και να πληρώσουν με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, μέσω μιας από τις πιο αξιόπιστες, ασφαλείς και εύκολης στη χρήση μεθόδου ηλεκτρονικών πληρωμών στον κόσμο.

Οι Έλληνες έμποροι, μάλιστα, θα μπορούν τώρα να εκδίδουν τιμολόγια στα ελληνικά και να βλέπουν στην τοπική γλώσσα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό τους