A- A+
ZeniΘ: Ρεύμα - φυσικό αέριο με δωρεάν τεχνική βοήθεια
Δωρεάν τεχνική βοήθεια στους πελάτες της προσφέρει η εταιρεία προμήθειας φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος ZeniΘ, σε συνεργασία με την ΑΧΑ Ασφαλιστική.

Ο λόγος γίνεται για την πρωτοποριακή Υπηρεσία 24/7 Home Emergency μέσω της οποίας παρέχεται για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν τεχνική βοήθεια για κατοικίες και επαγγελματικούς χρόνους.

Οι υπηρεσίες

H υπηρεσία παρέχεται σε υφιστάμενους ή νέους πελάτες της ZeniΘ και αφορά στην αποκατάσταση βλάβης σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Καλύπτει συνολικά έως και 5 επισκέψεις με μέγιστο κόστος 60 ευρώ ανά περίπτωση.

Η Υπηρεσία 24/7 Home Emergency καλύπτει τις ανάγκες πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Έκπτωση 25% στο ρεύμα

Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες του Moneyonline.gr που θα επιλέξουν τις υπηρεσίες φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας της ΖΕΝΙΘ, μπορούν να λάβουν αποκλειστική έκπτωση 25%.

Εφόσον επιλέξετε να πάρετε online προσφορά μέσω του energy-market.gr θα κερδίσετε επιπλέον έκπτωση 10% στο τιμολόγιό σας.

Έτσι, η συνολική σας έκπτωση θα φτάσει στο 25%, συμπεριλαμβανομένης και της έκπτωσης συνέπειας 15% που ούτως ή αλλιώς προσφέρει η εταιρεία.

Επιπλέον προσφορές

Σημειώνεται ότι μέσω του energy-market.gr θα κερδίσετε επιπλέον τα εξής:

• Χωρίς περιορισμούς στην κατανάλωση

• Mηδέν εγγύηση εξοφλώντας το λογαριασμό σας με πάγια τραπεζική εντολή

• Δωρεάν την υπηρεσία 24/7 Home Emergency για να έχετε επείγουσα τεχνική βοήθεια για βλάβες σε εγκαταστάσεις υδραυλικές, ηλεκτρολογικές & φυσικού αερίου

• Δωρεάν την οικογενειακή κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ